http://warrocktr.com/forum/Konu-Thenqesi...11#pid8011
Madde madde açıklıyorum ve bilip bilmeden bu tür konular açılmasın lütfen ("Bu konuda babamın oğlu dahi olsa acımam") :
1- SS te gördüğünüz nick "thengesiz7" , benim clan oyuncumun forumda kullandığı nick "ThengesiTR" ve oyunda kullandığı nick "trcowboy" dur.
2- Gözünden kaçmış olabilir insalık halidir ancak oyunda gördüğün bir oyuncunun nicki ile forumda kullanılan nick uyuşuyor(uyuşmadığı halde) diye o accountun sahibi forum kullanıcısıdır diyemezsin.
3- Biz clan olarak yanlış anlaşılma olduğunu farkettik ama bu tür konular açmadan önce forumdaki kullanıcıya öm atman gerekli genç kardeşim.
4- Forumu kullanan her birey gibi konuları takip eder ve ufak hatırlatmalar, uyarılarda bulunurum. Seni bir kaç kez uyardım diye bana ve clanıma kin beslemen , yanlış anlaşılmasına rağmen ilk fırsatta oyuncum adına konu açman yanlıştır. Açıkçası TR clan olarak senden bir özür bekliyoruz.
NOT: Tugi senden "ThengesizTR" nickli oyuncumun nickini oyundaki gibi "TrCowboy" olarak değişmeni rica ediyorum..
Gerekli açıklama yapılmıştır.
Kilit.
özür bekliyorum ve kilidi açıyorum ali..
(01-18-2010 09:11 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]http://warrocktr.com/forum/Konu-Thenqesi...11#pid8011
Madde madde açıklıyorum ve bilip bilmeden bu tür konular açılmasın lütfen ("Bu konuda babamın oğlu dahi olsa acımam") :
1- SS te gördüğünüz nick "thengesiz7" , benim clan oyuncumun forumda kullandığı nick "ThengesiTR" ve oyunda kullandığı nick "trcowboy" dur.
2- Gözünden kaçmış olabilir insalık halidir ancak oyunda gördüğün bir oyuncunun nicki ile forumda kullanılan nick uyuşuyor(uyuşmadığı halde) diye o accountun sahibi forum kullanıcısıdır diyemezsin.
3- Biz clan olarak yanlış anlaşılma olduğunu farkettik ama bu tür konular açmadan önce forumdaki kullanıcıya öm atman gerekli genç kardeşim.
4- Forumu kullanan her birey gibi konuları takip eder ve ufak hatırlatmalar, uyarılarda bulunurum. Seni bir kaç kez uyardım diye bana ve clanıma kin beslemen , yanlış anlaşılmasına rağmen ilk fırsatta oyuncum adına konu açman yanlıştır. Açıkçası TR clan olarak senden bir özür bekliyoruz.
NOT: Tugi senden "ThengesizTR" nickli oyuncumun nickini oyundaki gibi "TrCowboy" olarak değişmeni rica ediyorum..
Dostum, benim sana yada klanına kinim yok.
Benim bu forumda kimseye kinim yok.
BENİM KİNİM OLSA BİLE FORUMDA KALMAZ, DIŞARDA HALLEDERİZ ANLIYORMUSUN?
Kin beslemiyorum bunu bil.
Evet yanlış anlaşılma oldu.
Kaan abiye bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledim ve konunun silinmesini istedim!
Özür dileyecek birşey yok.
Saygılar,
VOLKAN
Yanlış anlaşılmayı kendin yapıyorsun fakat özür dilencek bir şey yok diyorsun

(01-18-2010 09:15 PM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-18-2010 09:11 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]http://warrocktr.com/forum/Konu-Thenqesi...11#pid8011
Dostum, benim sana yada klanına kinim yok.
Benim bu forumda kimseye kinim yok.
BENİM KİNİM OLSA BİLE FORUMDA KALMAZ, DIŞARDA HALLEDERİZ ANLIYORMUSUN?
Kin beslemiyorum bunu bil.
Evet yanlış anlaşılma oldu.
Kaan abiye bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledim ve konunun silinmesini istedim!
Özür dileyecek birşey yok.
Saygılar,
VOLKAN
Bu adamı bilip bilmeden suçlamışsın ve bence özür dilemen gerekiyor...
Şimdi ben konuyu ilk önce sabah okula gitmeden 5 dakika önce gördüm. Bende aynen Volkan gibi zannettim durumu. Tam olarak inceleme fırsatım olmadı vede bu sebeble cevap yazmadım. Eve gelince baktım konuya ki yorum atanlarında gözünden kaçmış bu farklılık. Neyseki oğuz beni MSN'den uyardı vede durumu iza etti.
Oğuz'unda dediği gibi insanlık hali, benzerlik sebebiyle karışabilir. Ama keşke konuyu açarken biraz daha dikkat etseydin Volkan ama neyse. Herkez hata yapar ki bu daha çok dikkatsizlik olmuş ama olabilir. Sorun fazla büyümeden çözüldü.
Lakin aranızda bir kinleşme yada başka bir durum varsa bunun ÖM veya MSN veyahut benzeri şekillerde çözebilirsiniz gerekirse bende aracı olurum ama Volkan "BENİM KİNİM OLSA BİLE FORUMDA KALMAZ, DIŞARDA HALLEDERİZ ANLIYORMUSUN?" gibi tartışma yaratabilecek cümleleri lütfen kullanmamaya çalış.
Gene yanlış anlaşılma yüzünden ufak bir özürü ÖM sistemi ile atarsan buzlar erir diye umuyorum.
Turgay güzel açıklamış hadi öpüşün ver barışın

Vidanjor kardeşim eski "Wolky" eskide kaldı. Emin ol.
Ben kimseye kin beslemem. Yanlış anladım. İlginç bir isim zaten, birde oyunda aynı kişiyi görünce o zannettim.
Büyütmemeniz gerekiyor.
Ben kolay özür dileyen biri değilimdir, kişiliğimi gerçekten tanıyan herkes bilir.
Sadece "Kusura bakmayın" bir yanlış anlaşılma oldu.
Turgay kilitleyebilirsin kardeşim. Konuyu uzatmayalım.
Önemli olan kelime değil mesajın içeriğidir. Özür dilerim demedende özür mesajı yazılabilir, hatanı anlaman ve bu davranışından dolayı teşekkür ederiz.
Konu kapanmıştır arkadaşlar..