Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Her player'ı hack sanmayın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaslar;
Ben bu oyunu 2 yıldır oynuyorum..Birden fazla char'ım oldu.Oyuna ilk başladığım nickimi oyunda eski olanlar iyi bilir.Açık konuşmak gerekirse artık herkezin bi yerden laf vurmasına sıkıldım.Bundan böyle hemen hemen her oyunumu video'ya alıcam.-Ki bu ilk aldığım video.Küfür yemekten oyuna konsantre olamadığım halde KD'm 18-4~ dü.Ping'im 999 yada 200lerde değil X-Fire açık olduğu halde 90-110 arasıydı.Şimdi bana oyun içinde hack diye küfür eden arkadaşlara kapak gibi kanıt videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.Dediğim gibi bu daha ilk video'm gün geçtikce yenileri eklenecektir.
Saygılar..

http://www.dailymotion.com/video/xdh56z_...x-gameplay
yayınlanma sürüo dio ?
Evet yayınlanma sürüyor diyo bende de.Neyse gine de sana hack diyenlere videolu cevap vermen güzel bişey
Sanmayın demişsin , sanmıyoruz ki zaten. Bu forumda küfür edecek şahsiyette olanların çıkacağını sanmıyorum.
Mert ben senin temizbir oyuncu oldugunu biliyorum kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin bırak sana laf atıp dursunlar sen onları okuma bile sen oyununu f2siz oyna..
Video henüz siteye yüklenmemiş Smile
İzleyemedik videoyu ben daha 1 aylık oyuncu olmama rağmen çok hack demeleriyle karşılaştım. hele bi " trb0zkurt " var forumdada üye sanırım 4 yıllık oyuncu olduğunu söylüyor ve kimin hack olduğunu bana sorun diyor ama 1 aylık oyuncuya wh diyolar ne diyelim şu oyunda bir kez wh açmadım açmayacam da Smile

SametKARA

Bu Oyunda Olan Şeyler Bunlar.
Çok kötü küfürler ediliyor .. Ben hiç garip şekilde ölmüyorummu sanıyorlar.. adam beni kendi basesinden (mairende) ben harabedeyken k2 ile tek atışda vurabiliyor .. Ama biz sesimizi çıkartmıyoruz mümkün mertebe .. Video bugun yayına girer sanırım , ilk bastaki 2 adamın ölme şekline bakın ve yediğim küfürlere bakın bunun için .. Ben kendimce bi karar aldım .. Hemen hemen oynadıgım her oyunu videoya alıcam .. Playerlıgından süphe ettiğiniz herkesden bunu isteyin ak ve kara ortaya cıksın .. Saygılar ...
Sürüo dio?
Referans Adresler