Beyler bilgisayara ne olur ne olmaz dıye deep freeze kurukcaktım. İnternettenwarez sitelerden indirdim kurdum depp freeze 5 i ardından bılgısayar kendıne rest cektı. Ama çekiş o çekiş bir daha açılmadı

. Tam açılacak windows7 yazısı gelıyor ardından bır rest daha sureklı kendıne rest cekıyor. Acaba neden olabılır bu ???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Hasan ram kaymıştır veya elektirik tam gitmiyordur.Öncelikle kabloları düz hale getir olmazsa ramı çıkar yeniden tak.
(05-28-2010 05:28 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hasan ram kaymıştır veya elektirik tam gitmiyordur.Öncelikle kabloları düz hale getir olmazsa ramı çıkar yeniden tak.
Dediklerini yapıcam bro ama bu olayın programın kurulmasından hemen sonra olması garip düzgün çalışıyordu yani pc .
format atıcaksın...
bndede oldu aynısı...pc açılmıdou akrdeş başka çözümü yok
(05-28-2010 05:36 PM)hsncbr Yazılan: [ -> ] (05-28-2010 05:28 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hasan ram kaymıştır veya elektirik tam gitmiyordur.Öncelikle kabloları düz hale getir olmazsa ramı çıkar yeniden tak.
Dediklerini yapıcam bro ama bu olayın programın kurulmasından hemen sonra olması garip düzgün çalışıyordu yani pc .
Bilgisayar formattan geldi ardından restart atmaya başladı bendede oldu aynısı hala da ara sıra yapıor haftada 1-2 defa ramı çıkarım takıyorum.
Programdan sonra olması tesadüfte olabilir. Ama tak formatı gitsin yedeğin yoksa
ama tabi bide donanımsal olabilir sorun Ram slotlarını temizle işlemcinin macununu kontrol et suan pek yardımcı olamayacağım 512 ye düştüm santralden 512 kb gönderiyolar buraya gelene kadar 56 ya düşüyor

Kasanın içini aç.. HDD e giden IDM ve power kablosunu sök , tekrar tak
Power kablosu 2 çıkışlı ise 2. çıkışı tak HDD'e sonra IDM kablosunu tak..
Sorun gine aynı olursa bu işlemi pc i kapatıp 5dakika sonra tekrar dene..
Vallahi arkadaştada aynısı oluyordu . Bilgisayarcıya götürdük . Sistem dosyalarındaki 1 dosyanın eksikliğinden oluyormuş
FORMATA gerek yok gibi . Bilgisayarcına götür bi Check up yaptırır yarım saat osnra düzelir