Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Euro 2016
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Euro 2016 ev sahipliği yapacak ülke Fransa
yuh artık insan 1 oyla kaybedermi ya sinir oldum yaAngryAngryAngryAngryAngryARTİSTARTİST
yaa bunlar politik arkadaslar bence bu isin hakki turkiyeydi ama olmadi iste fransa orda cok guzel bir sey soyledi fransa avrupanin merkezinde ulasimi en rahat ulke diye ki evet bende fransa da yasadigim icin biliyorum butun avrupa ulkelerine en stratejik ulke...

eee artik avrupa maclarina giderim pariste oturdugum icin stade de france fotolarini ceker sizinle paylasirim burda Smile turkiyeyi kacirmam zaten banko her maci Smile
yok böyle birşey xS
kabul edelim fransa bizden daha iyibir konumda ama türkiye gelişimini tam tamamlarsa cok daha iyi olcak inş Smile
1 Oyla kaybetmişiz. Smile
(05-28-2010 02:57 PM)endless Yazılan: [ -> ]yaa bunlar politik arkadaslar bence bu isin hakki turkiyeydi ama olmadi iste fransa orda cok guzel bir sey soyledi fransa avrupanin merkezinde ulasimi en rahat ulke diye ki evet bende fransa da yasadigim icin biliyorum butun avrupa ulkelerine en stratejik ulke...

eee artik avrupa maclarina giderim pariste oturdugum icin stade de france fotolarini ceker sizinle paylasirim burda Smile turkiyeyi kacirmam zaten banko her maci Smile

Bende Gidicem ins Big Grin
Sahiden sinir oldum ya 7 ye 6 Angry
VAy be demek 1 oy ha. Neden acaba?
ya 7-6 ev sahibliğimi gider arkadaşAngryAngryAngryAngrychair.gifchair.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler