Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye finalde.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Gürcistan ve Azerbeycanın hatunu güzeldi .
Ben en çok almanyanın müziğini beğenmiştim :/
Şuraya bak ya Big Grin Forum Resmen CunuB oldu.. Şunun hatunu güzel bunun portakalı kabuklu Big Grin
(05-28-2010 01:07 PM)NcaTalat Yazılan: [ -> ]Şuraya bak ya Big Grin Forum Resmen CunuB oldu.. Şunun hatunu güzel bunun portakalı kabuklu Big Grin
Ahahah alemsin Big Grin
Valla şarkı güzelde ordaki robot çok saçmaydı Smile
(05-28-2010 01:11 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Valla şarkı güzelde ordaki robot çok saçmaydı Smile

Katılıyorum robot hiç de iyi değildi.

Ben Rum tarafının ne yapacağını çok merak ediyorum.Big GrinBig GrinBig Grin
Bu arada final cumartesi mi?? ve bir soru daha Almanya finalde mi??
(05-28-2010 01:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Bu arada final cumartesi mi?? ve bir soru daha Almanya finalde mi??

Almanya ingiltere avusturya direk olacak finale çıktırlar. Evet final yarınSmile
(05-28-2010 01:16 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]
(05-28-2010 01:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Bu arada final cumartesi mi?? ve bir soru daha Almanya finalde mi??

Almanya ingiltere avusturya direk olacak finale çıktırlar. Evet final yarınSmile

İyi Tongue Yarını iple çekiyorum ondan sonraki hafta SBS! Ben biraz deneme çözsem iyi olur Smile
Şarkı gayet hoş ilk 5 e girmemiz lazım bence.Benim şuana kadarki 5-6 senelik sıralamam da athena 1. bu 2. sertap erener de 3.Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler