Aramızda her gün çeşitli sorunlarla karşılaşan insanlar var.Bunların çoğu WarrockTR gibi kaliteli platformlarda sorununa cevap arıyor.Eğer biz aramıza yeni katılan ve sorunu olan arkadaşlarla iyi ilgilenemezsek veya yanlış ilgilenirsek onları burdan mahrum etmiş oluruz.
Mesela şu konuda :
Burdan
Format atmak kimine göre çok zahmetli bir iştir.Yedekleri çoktur mesela uzun sürer ve atmak istemez.Kimisi ise formata para vermek istemez.Mesela biz masaüstüne 30 laptoplara 50 tl fiyat biçiyoruz.
Sizden bir kardeşiniz olarak rica ediyorum eğer kesin bi' cevap bilmiyorsanız cevap yazmayında demiyorum en azından yanlış yönlendirmeyelim
Tesekkürler ..
Bilginiz için teşekkürler.
Mete geçende konu açtım.Oyun masaüstüne atıyor diye.Adam cevap yazmış klavye al diye

(05-27-2010 05:30 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Aramızda her gün çeşitli sorunlarla karşılaşan insanlar var.Bunların çoğu WarrockTR gibi kaliteli platformlarda sorununa cevap arıyor.Eğer biz aramıza yeni katılan ve sorunu olan arkadaşlarla iyi ilgilenemezsek veya yanlış ilgilenirsek onları burdan mahrum etmiş oluruz.
Mesela şu konuda : Burdan
Format atmak kimine göre çok zahmetli bir iştir.Yedekleri çoktur mesela uzun sürer ve atmak istemez.Kimisi ise formata para vermek istemez.Mesela biz masaüstüne 30 laptoplara 50 tl fiyat biçiyoruz.
Sizden bir kardeşiniz olarak rica ediyorum eğer kesin bi' cevap bilmiyorsanız cevap yazmayında demiyorum en azından yanlış yönlendirmeyelim
Tesekkürler ..
smarty dogru demissin ama forumda bazi kisiler var insani tersliyo adeta dalga geciyor lutfen dikkat edilsin uyarilsin

(05-27-2010 06:13 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ] (05-27-2010 05:30 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Aramızda her gün çeşitli sorunlarla karşılaşan insanlar var.Bunların çoğu WarrockTR gibi kaliteli platformlarda sorununa cevap arıyor.Eğer biz aramıza yeni katılan ve sorunu olan arkadaşlarla iyi ilgilenemezsek veya yanlış ilgilenirsek onları burdan mahrum etmiş oluruz.
Mesela şu konuda : Burdan
Tesekkürler ..
smarty dogru demissin ama forumda bazi kisiler var insani tersliyo adeta dalga geciyor lutfen dikkat edilsin uyarilsin

Batuhan'ın dediği gibi bu tip kullanıcılara gerekli yaptırım uygulanıyor