burdaki üyelerin çoğunun facebooku olduunu düşünüyorum facebookta nasıl bir şey paylaştığımızda ona veya herangi bir fotorofamıza herangi biri yorum yaptıında yada beğendiğinde sol alt köşe de xxx senin gönderini beğendi falan dior ya burda da bir konu açtığımızda o konuya cevap geldiğinde forumun neresinde olursak olalım sol alt köşe gibi görüşü engellemiycek bir yerden bildirim çıkabilir mi?

biraz zor ayrıca burası forum arkadaşlık sitesi değil.
arkadaşlık sitesi olsun demdim ki ben genellikle soru sormak için konu açıyorum cevap geldimi diye sayfayı yenilemek zorunda oluorm hani eğer diceksen sanki bu uyglama gelnce sayfayı yenilemicen en azından sadece cevp gelince yenilicem

Şunu kaçırttın sanırsam bir konuya baktığında aşağda cevapla tuşu var (ya da yeni bir konu açılınca da geçerli bu yazdıklarım) Oraya bastığında tıkır tıkır birşeyler yazıyorsun. En allta bu konuya abone olmak istiyorum bölümü var . Ona tıkladığında senden başka birisi herhangi bir cevap verdiği zaman e-mail adresine bir bildirim gelir.

Güzel fikir!. aslında uygulansa iyi olur mesela konu açtınız veya konuya cevap yazdınız hemen cevabın üstüne cevap geldiğinde bir uyarı sistemi gibi 5 sn.'lik olsada alt köşede çıksa veya bir ses sistemi gibi sesli uyarı verse güzel olur. Tabi ama forum burası forumunda kuralları var. yönetim nasıl görürse öyle olsun

(05-27-2010 03:02 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]En allta bu konuya abone olmak istiyorum bölümü var . Ona tıkladığında senden başka birisi herhangi bir cevap verdiği zaman e-mail adresine bir bildirim gelir.

burası wr oyuncularının toplandıı bir forum ya ben wr oynarken pcnin kasmasını istemem bu yüzden msn açık tutmam eğer wr oynamıcaksam da foruma girmem

yani forumda aktif olan kişi msn yada windows livein sitesinde aktif olmuo çounlukla (ben öle tahmin ediorm en azından

)
zaten yukaridan acitigin konuyu takip edebiliyorsun bu gereksiz bence
Adminler değerlendirmeli . Süper fikir