Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yiter ya yiter :@@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya arkadaşlar warrock oynarken 10 dk da bir bilgisayar kendi kendine reset atıyor . Mavi bir ekran çıkıyor . Pc tekrar açıldıgında windows hatadan kurtarıldı gibi bişi yazıyo.

Çözümü hakkında düşünceler ?

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

SametKARA

Bilgisayarın Kasasını Bir Temizle Temizledikten Sonra Hala Reset Atıyorsa Ram'i Değiştirmelisin.
rami değişmeden önce bir format atmayı dene yine oluyosa rami değiş bencede
(05-27-2010 12:33 PM)KaSırGa__ Yazılan: [ -> ]Ya arkadaşlar warrock oynarken 10 dk da bir bilgisayar kendi kendine reset atıyor . Mavi bir ekran çıkıyor . Pc tekrar açıldıgında windows hatadan kurtarıldı gibi bişi yazıyo.

Çözümü hakkında düşünceler ?

benim laptopta boyle bozuldu warrocku açtim bi kere kasti dondu sonra mavi ekran geldi %100 oldu reset atti Big Grin
Önceden kullandıgım laptopda Çok oluyordu Format at Kendine gelir pc Ama yinede bilgisayarının ramını değiştirmeyi düşünmelisin.
Mavi ekran hatası genelde bir sürücüden kaynaklanır( ÇOookkk nadir bir program yyüzündendir). Öncelikle PC tüm parçalarını (tabi sökmeye cesaret edebildiklerini) çıkart. Ardından bir hava pompası ile ekrak kartından fanlara kadar her parçayı iyice bir temizle. Kasanın kendisini de unutma. Unutma en ücra köşere kadar hava basman gerekir. Ardından PCyi tekrar topla. Baktın olmuyor mu? Başla bir RAM'ı sök. Eğer sorun düzelirse o RAM'de hata vardır demektir. Onu değştirmelisin.

Umarım yardım edebilmişimdir.
Cs Oynarken Banada Oluyordu Pc ye format attır o mavi ekran çok gelmesin 5-6 defadan sonra çöker bilgisayarın
Bilgisayarcına götür . Başka çözümü yok Smile Yarım saat içinde bişeylerine bakar düzelir hata Smile
Format at sonra olmassa rami yükseltmeni tavsiye ederim.
Chipsetin yanabilir,çok olursa.Oda 100 tl felan gider.
Referans Adresler