Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Binocular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İtem shoptan binoculars adlı itemi aldım fakat nasıl kullancağım ve ne yararı olcak açıklamada daha iyi görürüsünüz diyor fakat elime aldğımda ne yapacağımı bimliyorum açıklama yapar mısınız nasıl kullancağım acaba bu itemi ?
Geniş alan haritlarında onun ile top ateşi yapabilirsin. Dürbünü çek ve (mesela oharada) bir topun arkasına geçip yere yat ve farenin sol tuşuna bas. Ardın gerisi gelirvictory.gif
yani geniş alanda uo'dada mı işe yaramaz bu xS
daha guzel aciklamak lazim sana busted92 aciklamis ama detayli olmamis Smile Smile

binoculeri aldin eline genis alan icin gecerli BG

dusmana ates etmek istiyorsun eger gorus alanin icindeyse yani yuvarlak alan yesil ise atis yapabilirsin eger kirmizi ise atis yapamassin demek

durbune baktiginda alan yesil ilk once space (bosluk) tusuna basiyorsun bir cizgi vardir yukari assagi iner onu ayarlicaksin dusman ustunde bir daha bosluk tusuna basiyorsun cizgi saga sola gitmeye baslicaktir oda atisin tam olarak nereye dusecegini ayarlamani saglar ikisinide ayarladin mi zaten otomatik atis yapar

eger atis yapmiyorsa binoculer request time gibi bir sey soyluyordu sanirim o zaman baskasi senden once kullaniyor demektir

birde binoculeri her 30 saniyede bir kullanma hakkin var
geniş alanda ohara,crater.thamugadi gibi top olan bölümlerde dürbünü açıp alan yeşil olunca space tuşuna bas ayarı yap sonra tekrar space tuşuna bas sonra saniye geri saymaya başlar süre bitince toplar hedeflediğin bölgeye gider.
(05-27-2010 12:04 PM)okiki Yazılan: [ -> ]yani geniş alanda uo'dada mı işe yaramaz bu xS
uo da olmaz
(05-27-2010 12:07 PM)endless Yazılan: [ -> ]daha guzel aciklamak lazim sana busted92 aciklamis ama detayli olmamis Smile Smile

binoculeri aldin eline genis alan icin gecerli BG

dusmana ates etmek istiyorsun eger gorus alanin icindeyse yani yuvarlak alan yesil ise atis yapabilirsin eger kirmizi ise atis yapamassin demek

durbune baktiginda alan yesil ilk once space (bosluk) tusuna basiyorsun bir cizgi vardir yukari assagi iner onu ayarlicaksin dusman ustunde bir daha bosluk tusuna basiyorsun cizgi saga sola gitmeye baslicaktir oda atisin tam olarak nereye dusecegini ayarlamani saglar ikisinide ayarladin mi zaten otomatik atis yapar

eger atis yapmiyorsa binoculer request time gibi bir sey soyluyordu sanirim o zaman baskasi senden once kullaniyor demektir

birde binoculeri her 30 saniyede bir kullanma hakkin var

Fazla derinlemesine girmek istemedim ama ardından pişman oldum (son pişmanlık fayda etmez):erçekten çok güzel açıklamışsın. Eline sağlık. Dürbünü sadece geliş alan haritalarında (ohara Thamugadi vb tpoların bulunduğu haritalarda) kullanabilirsin.
Sadece Geniş Alan bölgelerinde kullanabiliyor eger iyi bi yere saklanmıssan ve dogru noktaya atıs yapıyorsan rahatla kd kasabilirsin cok az ölerek cünkü ates etmedigin icin snipler ve diger tank olsun heli vb yerini rahat çözemezler ben 1 2 yıl önce almıstım eski charda güzel kd yapıyorduBig Grin
Aldığın silah Geniş alan için geçerli. Başka bölümde kullanamazsın.
Cevaplanmış galiba .

Kilit lütfen ( bir gün bunu yapacağıma eminim Big Grin )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler