Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun bakımdamı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2 saat öcne oyunda idim çıktım şimdi girecek oluyorum ilk ok yazısı çok geç geliyor tıklıyorum game start geç geliyor tıklıyorum nick şifre yazınca oyun gelmiyor bakımdamı bendemi bi sorun var yada genel bi sorunmu
sanırım sorun sende bende giriyor oyuna totos.gif
Bazılarında sorun var.Bende de başladıSmile
Banada olmuştu . Şuan sorun yok Smile
bana öyle bişe oldumu kapayıp ertesi gün giriyorum oyuna artık oyunun bug larıyla vs uğraşamam.
(05-26-2010 10:05 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]2 saat öcne oyunda idim çıktım şimdi girecek oluyorum ilk ok yazısı çok geç geliyor tıklıyorum game start geç geliyor tıklıyorum nick şifre yazınca oyun gelmiyor bakımdamı bendemi bi sorun var yada genel bi sorunmu

ayni sey bendede var girise tikliyorum sifremi giriyorum server listesi gelmiyor odalar gelmiyor Ss.gif
sorunu çözdüm Smile medemin düğmesini kapattım

başlat , çalıştır , cmd yazıp enter dedim ve oraya ipconfig /flushdns yazdım 10 kez felan tekrarladım bu dns ve ip izlerini temizliyor sonra modemi açtım ve ağ bağlantısını 4-5 kez onar dedim ve oyuna girdi bu şekilde sadece warrock taki bu sorun değil ko daki start sorunuda ortadan kalkıyor Smile
Arada banada oluyor Ss.gif gerçi biz neti 3 kişi kullanıyoruz modem bende değil =)
Referans Adresler