Beyler benim pc özelliklerim
amd athlon II x2 2.9 ghz işlemci
2 gb ram ve ati radeon 3100 ekran kartı (256 mb onboard)
ben bu pc ile crysis cod 4 resident evil 5 gibi oyunları rahatlıkla oynadım . . Fakat gelin görünki warrockta en düşük ayarlarda bile kasma yapıyor . . Sizce sorun nedendir ? internet hızı dersenizde 8 mbt sınırsız kullanıyorum . .
Bilgisayardaki fazla programdan olabilir

İnternet hızı değilde bilgisayarında warrocku kasan bir kaç program olabilir...
çoğu kişi bu duruma virüs diyor ama bende de oldu 2 gb ram 1 gb ekran felan bir gün aniden kastı pc tamircisine götürdüm çünkü ekran kartı ısınıyordu macununu değiştirdiler şimdi bi sorun yok bi vürüs tarat eğer temizse makinanı tamirciye götür
(05-26-2010 10:03 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]çoğu kişi bu duruma virüs diyor ama bende de oldu 2 gb ram 1 gb ekran felan bir gün aniden kastı pc tamircisine götürdüm çünkü ekran kartı ısınıyordu macununu değiştirdiler şimdi bi sorun yok bi vürüs tarat eğer temizse makinanı tamirciye götür
Virüsle ilgili bir sorun değildir. Kesin warrock'u engelleyen ve kasan bir program vardır. Onuda bulamıycağın için format sanırım :/
Kasma ile ilgili sorunu İ5 YADA İ7 işlemcile ve 1GB ekran kartıyla cozmüş olursunuz.
Ancak virüs olmasıda bir etkendir.
Bilgilerinize..!
pc de 3 adet işletim sistemi var

ondan da olabilir mi

İlk kez kasmaya başladığı gün bir şey indirdiysen o programı sil.Kastıran bir program vardır elbet.
(05-26-2010 10:02 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]İnternet hızı değilde bilgisayarında warrocku kasan bir kaç program olabilir...
ALAKASI YOK!! internetiniz ttnetse Bulundugunuz bolge belirli bir mgbt destekler. Ornegin benim internetim 8 mgbt ama bulundugum bolge en fazla 4 mgbt destekliyor... Ilginize...