Sakin olun yaa yok böyle bişey bi arada sözde hackerlar dünya rekoru için dünyadaki tüm msn leri patlatıyordu 20 tane msn var benim hiç biride patlamadı nede çevremde gördüm patlayanı geçin bu işleri ürün satmak için hepsi...
konuyu ben açtım hiç bir kapskery ürünüde satmıyorum arkadaşlar bu röportajı sizin için yayınladım hiçbir türlü reklam filan yoktur bazı arkadalar konuyu farklı bölümlere çekiyor ama çok önemli bir konu bu hele internet üzerinden kredi kartıyla pre veya g 1 alanlar bu konuyu okumalı
Güncel ve orijinal ürün(İşletim sistemi,Browser, Antivirüs, Spyware) kullanan bireylerin, herhangi bir sorun yaşama ihtimali söz konusu değildir.Güncel olmayan ve orijinal ürün olmayan bileşenleri kullanan bireyler, her zaman büyük risk altındadır.
T.C. Yargıtay Mahkemesi kararınca ;Banka hesaplarıyla ilgili güvenlik ihlalinin "tek" sorumlusu,ilgili banka olacaktır.Bireylerin herhangi bir zarar-ziyan ile karşılaşması halinde, ilgili banka tarafından maddi-manevi zararı karşılanacaktır.Bu konu kesin ve katidir.
Güvenliğinizi ihmal etmeyin lütfen.