Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: +70 Olan Tüm Accountlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu linkten hepsini görebilirsiniz. Banlananlar dahil.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=24588
ban yeyenleri çoğu türk Big Grin
aynen bide xrelaxxx-80 de ban yemiş Ss.gif
Yazık etmiş charı alan kişi o zaman. Ali abi o hesabı yıllarca kastı aligator olarak başladı ve şu sonuna bak! Alan kişide hâyır yok desene... Yazık olmuş ona üzüldüm.

Bir de aliosoo gerçekten eski alioso mu acaba onlada iyi anlaşırdık İsrail'liydi sanırım.
(05-26-2010 03:21 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Yazık etmiş charı alan kişi o zaman. Ali abi o hesabı yıllarca kastı aligator olarak başladı ve şu sonuna bak! Alan kişide hâyır yok desene... Yazık olmuş ona üzüldüm.

Bir de aliosoo gerçekten eski alioso mu acaba onlada iyi anlaşırdık İsrail'liydi sanırım.

italyan. Aslında annesi italyan babası israelli. Kendisi şuan İsrael'de asker. AWM kullanıyor =))

Accountta onun. Arkadaşına vermişti o accountu. çoook ender oda giriyor. tabi artık giremez. D
%25 sonra 67yim 4-5 ay bekleyin bende o listeye çıkarımSmile
(05-26-2010 03:24 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]%25 sonra 67yim 4-5 ay bekleyin bende o listeye çıkarımSmile

Tamam 4 ay sonra gene bakarım o listeyeSmileSmile

İllelegal işler yapmışlar K2 de cezasını vermiş. Ne diyelim?
(05-26-2010 03:24 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]%25 sonra 67yim 4-5 ay bekleyin bende o listeye çıkarımSmile

allah korusun Smile
Ben 70 Oldum Yazmıyorum=)Ayıp Ettiler Bana Big Grin Big Grin:
(05-26-2010 03:42 PM)0ooo0ooo0o Yazılan: [ -> ]Ben 70 Oldum Yazmıyorum=)Ayıp Ettiler Bana Big Grin Big Grin:

o listeyi k2 hazırlamıyor. Üyeler güncelliyor vede başı çeken 2 adam var. Siteye üye olup OPS linkini yaz onlar ekler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler