(05-25-2010 10:21 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-25-2010 07:47 PM)Black Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar imzlarınıza koyduğunuz resimlerin boyutları ; çok büyük ve forum açılış süresini uzattığından ve kotalı arkadaşlarımızın canını sıktığından sizden isteğim lütfen 300x150 pixelden büyük fotoğraflar koymamanız.
O imzayı ne kadar sevdiğinizi ve yapmak için ne kadar uğraştığınızı biliyorum ancak konuya tıkladığımda karşıma 3500x4200 Pixellik ve 3.5 mb lık bir resim açılması pekte hoşuma ve hoşumuza gitmiyor.
Bunu sadece ben değil , diğer forum üyeleride bize ÖM atarak söylüyor.
Duyarılığınız için teşekkür ederim....
Ve yorumlarınız varsa lütfen yazın.
Değerli Admin'in uyarısını dikkate alalım lütfen.Forum sitesinin işleyişini etkileyecek tüm detaylara dikkat edelim lütfen.
War Rock oyununa ve oyuncularına dair verebileceğimiz en büyük mesaj, oyun esnasında göstereceğimiz sorumlu ve duyarlı davranışlarımızıdır.
Ne yazarsak yazalım, İmzamızda ne olursa olsun, oyun esnasında ki tavır ve davranışlarımızla örnek olmadığımız sürece, İmzamızın hiçbir anlam ve önemi olmayacaktır.
Saygılarımla.
Abi senin mesleğini çok merak ediyorum nedir forumda böyle yazmanı tetikleyen acaba ?

baktin cok zor geldi yaz google' ye resim kucultme diye siteler cikar ordan ayarlarsin

(05-25-2010 10:32 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ] (05-25-2010 10:21 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-25-2010 07:47 PM)Black Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar imzlarınıza koyduğunuz resimlerin boyutları ; çok büyük ve forum açılış süresini uzattığından ve kotalı arkadaşlarımızın canını sıktığından sizden isteğim lütfen 300x150 pixelden büyük fotoğraflar koymamanız.
O imzayı ne kadar sevdiğinizi ve yapmak için ne kadar uğraştığınızı biliyorum ancak konuya tıkladığımda karşıma 3500x4200 Pixellik ve 3.5 mb lık bir resim açılması pekte hoşuma ve hoşumuza gitmiyor.
Bunu sadece ben değil , diğer forum üyeleride bize ÖM atarak söylüyor.
Duyarılığınız için teşekkür ederim....
Ve yorumlarınız varsa lütfen yazın.
Değerli Admin'in uyarısını dikkate alalım lütfen.Forum sitesinin işleyişini etkileyecek tüm detaylara dikkat edelim lütfen.
War Rock oyununa ve oyuncularına dair verebileceğimiz en büyük mesaj, oyun esnasında göstereceğimiz sorumlu ve duyarlı davranışlarımızıdır.
Ne yazarsak yazalım, İmzamızda ne olursa olsun, oyun esnasında ki tavır ve davranışlarımızla örnek olmadığımız sürece, İmzamızın hiçbir anlam ve önemi olmayacaktır.
Saygılarımla.
Abi senin mesleğini çok merak ediyorum nedir forumda böyle yazmanı tetikleyen acaba ? 
1997 İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum.
İnsani değerleri yaşamak ve yaşatmak, en büyük idealimdir.
Saygılarımla.