Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu bıraktım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet bu saatten sonra oyunu bırakmış bulunuyorum.Bunu birçok kez denedim ama olmamıştı.Bu seferki kesin Smile Nedeni bilgisayarın saçma bir hata vermesi ve 1.5 yıldan beri bu hatadan kurtulamamam.Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ama olmadı.Lanet şey bi' yakamı bırakmadı.Geçendede zaten bu hata ile ilgili bir konu açmıştım.Ama yine olmadı.OLmayınca olmuyor işte.Neyse fazla uzatmim Smile Oyunda hoş vakit geçirdim.Güzel arkadaşlar edindim.Warrock oyun hayatım buraya kadarmış.Oyunda bilmeden birilerinin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin Smile Warrock bitti ama WarrockTR son gaz devam Smile Burayı bırakamam.Her zamanki gibi burda olacam, sizlere yardımcı olmaya çalışacam ve elbette postumu kasacam Big Grin Şakaydı TongueTongue Neyse charıda satmayı düşünüyorum.Alacak varsa Öm veya Msn ile bana ulaşsın.Artık online oyun oynamayı düşünmüyorum.Şuanda farming simulatör diye bir oyun oynuyorum güzel.Herkeze tavsiye ederim Big Grin

Elveda Warrock.Elveda osbatir2 Smile
Elveda osbatir2 yarın okulda görüşürüz Batuhan ^^ Big Grin
Güle güle kardeşim ...

Bu arada Protect Torque diye online bi arabva yarışı biliyorum . Başlıcam uptade alıyor şuan . Beklerim lag hack derdi yok Big Grin
ya bn konu acamıyorum neden acaba ?
hayirlisi neyse o olsun Smile
Güle güle hayatında başarılar.
güle güle kardeşim ....box.gif
HAYATINDA başarılar
En iyi kararı almışsın tebrik ederim.
Güle güle..Zor karar
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler