ArkadasLar Warrock once yukledım kullanıcı adımı yazıp baslaya tıkladım ama sonra oyundan attı ve virus or cracded gibi bişiler dedi ne yapmam qerekıyor lutfen yardım edermısınız ?
Açık olan herşeyi kapa. Antivirüs prog. devre dışı bırak ayrıca firewallı'da kapat tekrar gir.Eğer ne olursa PC'de bir virüs olabilir. PCsağlam bir AV tarat.
Bu arada konuyu yalnış yere açmışsın haberin olsun.
bende buna benzer bir sorun olmusdu ... sildim tekrardan yükledim warrock ... simdi gayet güzel calisiyor..
ama sen ilk bustet92 << kardsin dedini yap , olmassa benim dedimi uygula kardesim
Bence bir virus taramasından geçir eğer bu sorun devam ederse bilgisayaru formatla derim ben
Virüs koruma programını devre dışı bırakarak çözüm bulabilirsin. En rahat durum budur.
Önce AV ( Antivirüs ) Kapat . sonra oyuna girmeyi dene . yine aynı sorun olursa sağlam bi AV ile ( KİS 2010

) PC ni bi tara

evet ARkadasım dedqını yptım bastan yukledım oLdıu ama virüs de tarattım qene virüs or cracded qibi bşiler dio tam cozum yoLu yok mu yada saqlam bı Virüs programı onu ındırıyım... KİS 2010 olmasın [ Virüs programınıda kaldırdım]