Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC'de KeyLOGGer olduğunu düşünüyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
PC'de KeyLOGGer olduğunu düşünüyorum.. Nasıl temizlerim Görev yöneticine msswtchx gibi bişi geldi
mss : masaüstü
watch : izlemek diye düşünüyorum

Bir Flash taktım İEXPLORE hatası falan geldi değişik bişiler oldu

Nasıl temizlerim Famas retail char giderse bittim Big GrinBig Grin

Ve Önceden girdiğim gizli sorusuna şimdi ulaşabilir mi ona göre hemen format atıcam..

TaTy

Antivirüs programları ile sistemini tarat eğer tatmin olmazsan en güzeli format at.
(05-24-2010 10:33 PM)Black Yazılan: [ -> ]Antivirüs programları ile sistemini tarat eğer tatmin olmazsan en güzeli format at.

Hangisini önerirsin..

TaTy

avast 5 veya nod32
nod32 30 günlük indirdim sayılır az kaldı bakalım virüs bulucakmı..
Kaspersky İnternet Security 2010 .

10 numara Smile

Süper donanımlı , sağlam bi antivirüs Smile

( Nod32 Warrocku virüs olarak görüyor ! )
Bizde görmemesini sağlarız nod32 kurdum 32 tane virüs buldu herhalde Keylogger yok bir konu gördüm forumda services.exe ve yanında SYSTEM yazıyorsa KEYLOGGER yok diyordu..
benim bildigim onceden girdigin sifreleri felan bulamaz ama forumdakileri bulur cerezleri sil seçeneklerden parolalari felan sil yinede ne olur ne olmaz bide antivirus kaspersky oneririm Smile
once hic bir internet sayfasina girme her seyi kapat sonra saat cubugunun ordaki baglanti simgesini ac takip et bakalim veri aktarimi varmi eger veri aktarimi varsa bilgisayarina bir seyler bulasmis baktin ki 1 dk icinde bir sey olmadi o zaman panik yapma bilg. temizdir.

2 5 kb veri aktarimlarini sayma onlar bos devamli bir hareketlilikten bahsediyorum
kardeş,

benim pc de keylogger vardı charım allahdan lwl düşmüşdü calınmısdı.

nod32 kesınlıkle kullanma patch geldıgınde sorunlar yaşarsın.!

en iyisi bi format attır en iyi cozumu !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler