Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lnfeelgood Özgür hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
WarrockHit'teki kanıtlarımız bu şekilde karar size kalmış Smile..

Not : Özgür'ün Üyelikleri, IP'leri WarrockHit forumunda mevcut olanlardır.

Evet arkadaşımız zamanında hack açmıştı o zamanlar kendini ifşa edenlerin konusu falan siliniyordu Smile ssi sakladım ve geçenlerde Arda'ya ve bizim clan oyuncularına ağır küfürler ettiği için şimdi yayınlıyorum Smile olayı anlamanız için iyi ve dikkatli okuyun..

Varan 1 : Blitzkrieg(xfe4rtime olduğuna dair kanıt) yani Özgür'ün açtığı konular :

http://www.warrockhit.com/forum/search.p...bfd21bfddb

Varan 2 : (xfe4rtime) Özgür'ün Hack Ssi :

[Resim: xpbq8n.jpg]

Varan 3 : Özgür'ün iki hesabının yani Blitzkrieg ve Feel Good Inc. IP Karşılaştırılması :

[Resim: 153th89.jpg]

TaTy

Bu kişinin burdaki forum nicki ney ?
Mehmet ben şahsiyet için gerekeni yaptım..
DOruk IP'Leri mehmete yolla mehmet direk bulsıun IP'lerden ve banlasın arkadaşı. Eski nickleri vede geçmişi ne bu adamın ? birde şuanki nicki ve clanı

TaTy

Duyarlılığınız için WTR olarak teşekkür ederim.
(05-24-2010 06:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]DOruk IP'Leri mehmete yolla mehmet direk bulsıun IP'lerden ve banlasın arkadaşı. Eski nickleri vede geçmişi ne bu adamın ? birde şuanki nicki ve clanı

Geçen gün benle sorun yaşayan küfürbaz hacker foruma ss koyduğum halde banlanmamıştı o gün(banlayın diye bi yerimi yırttım)..Beni takan yok ama neyse şimdi banlanıyo o yeter...
(05-24-2010 06:51 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(05-24-2010 06:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]DOruk IP'Leri mehmete yolla mehmet direk bulsıun IP'lerden ve banlasın arkadaşı. Eski nickleri vede geçmişi ne bu adamın ? birde şuanki nicki ve clanı

Geçen gün benle sorun yaşayan küfürbaz hacker foruma ss koyduğum halde banlanmamıştı o gün(banlayın diye bi yerimi yırttım)..Beni takan yok ama neyse şimdi banlanıyo o yeter...

Küfür konuları çöpe atıyoruz alper.

TaTy

IP lere baktım gereken yapılmış.Başka hesapdan da giriş olmamış.
Eski nickleri schutzbull trq3stapo ve lnfeelgood olarak hatırlıyorum şuan ki clanı [Feu] Fuerzas De Elite

yalnız Turgay IPleri atsam sonuç çıkacağını zannetmiyorum birçok IPsi vardı çünkü o IP ile bu foruma girmemiş olabilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler