Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: %99
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[img][Resim: aaaayu.jpg][/img]

beyler herkesin bildiği bu hatayı bi türlü düzeltemedim virüs programım yok oyunu 0dan kurdum ama düzelmedi bi türlü wrhitten bi fayda çıkmadı umarım siz yardımcı olabilirsiniz.Smile

TaTy

Warrock harici bütün programları kapat.Modemini kapat aç , Pc yi kapat aç .
Msn,Firewall vs vs .. Ve o sağ alt köşede çalışan bütün programları kapat.Yani sadece windows ve Warrock çalışsın.Ağ bağlantını onar,DNS ayarlarını normale(otomatik) al.

Windows Güncellemelerini bitir.
windows güncelleme dışında hepsi yapıldı ama sonuç değişmedi güncellemelerde yapılamaz korsan windows olduğu için.

TaTy

Warrock'un internete bağlanmasına birşey izin vermiyor demekki.İnternet ayarlarını kontrol et.Kablosuz mu kablolumu kullanıyorsun interneti ?
Kablolu internetim 24 gün önce modemi resetledim gayet iyi durumda internet şuan.
(05-24-2010 06:40 PM)Black Yazılan: [ -> ]Warrock harici bütün programları kapat.Modemini kapat aç , Pc yi kapat aç .
Msn,Firewall vs vs .. Ve o sağ alt köşede çalışan bütün programları kapat.Yani sadece windows ve Warrock çalışsın.Ağ bağlantını onar,DNS ayarlarını normale(otomatik) al.

Windows Güncellemelerini bitir.

bence hep aynı cevap.Belki başka sorun Ss.gif
Arkadaşım öncelikle virüs programında warrock.exe ve updater.exe dosyalarına izin ver. Sonra dene bakalım sonuç ne olacak. Eğer işe yaramazsa windows güvenlik duvarından da aynı dosyalara izin ver birde bu şekilde dene eğer yine olmazsa sorun internet bağlantından yada modemindendir ama geçici bir sorundur herzaman aynı hatayı vermez.
Referans Adresler