Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: combat arms bilenler içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar combat arms oynamaya karar verdim ve indirdim üye oldum oyuna girdim ve şu hatayı verdi;

[IMG=http://img99.imageshack.us/img99/7617/combathata.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

hatayı gidermek için ne yapmam gerekiyor?
combatarmsın forumu yokmu kardeşim.sen niye burda konu açıyosun anlamadım.warrock la combatarms ne alakası war.burası warrock forumu
(05-24-2010 04:37 PM)cenk1234 Yazılan: [ -> ]combatarmsın forumu yokmu kardeşim.sen niye burda konu açıyosun anlamadım.warrock la combatarms ne alakası war.burası warrock forumu

warrock forumu diye hep warrock konularimi acilsin kategorilere bi bak sonra konus adam açmis yardim istiyo Smile
(05-24-2010 04:51 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(05-24-2010 04:37 PM)cenk1234 Yazılan: [ -> ]combatarmsın forumu yokmu kardeşim.sen niye burda konu açıyosun anlamadım.warrock la combatarms ne alakası war.burası warrock forumu

warrock forumu diye hep warrock konularimi acilsin kategorilere bi bak sonra konus adam açmis yardim istiyo Smile
Şak die cevabı yapıştırmıssın AynenSmile
sen combat arms normali indirmişsin Smile combat arms euyu indireceksin oynamak için Wink bende o hataya düşmüştüm Big Grin
peki şöyle bişiy söyliyim.sence combat arms oynayan bi adammı daha iyi bilir , yoksa warrock oynayan bir adammı daha iyi bilir combat armsı ? daha fazla bilgi alması için , o oyunun forumuna açması daha mantıklı değilmi
Referans Adresler