Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xgametr
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
xgametr yenilenmiş beyler daha şimdi gördüm üye oldum peki şimdi nasıl olcak
eskisi gibi esn kodu msne mi ggelcek yoksa ekrana direk mi çıkçak ??
Bir değişim,yenilik varsa özden abi gerekli açıklamayı en kısa sürede yapar.
(05-24-2010 10:58 AM)okiki Yazılan: [ -> ]xgametr yenilenmiş beyler daha şimdi gördüm üye oldum peki şimdi nasıl olcak
eskisi gibi esn kodu msne mi ggelcek yoksa ekrana direk mi çıkçak ??

Sanıyorum yine e-mail adresine gelecek. Bu sistemle fazladan para öndendiğinde onun bakiyesi tutulacak ve oyuncu daha sonra daha az para ödeyecek tekrardan alışveriş yapacak. Ayrıca kendisinin tüm ödeme geçmişini de görebilecek. Çünkü kendisine ait bir hesabı oluyor bu sistemde. Ancak ben böyle düşünüyorum. İstersen canlı destekden Erkan abiye bir sor.Wink
msn adresine gelmio istedin ürünü aldında ekranda gözüküo bence daha güzel oldu bakiye gözüküo
Eskisi gibi devam eder bence ne farkedicek ki Sadece teması değişmiş gördüğüm kadarıyla
Ben bir değişiklik göremedim . Tüm işlemleri aynı yapman gerek .
Yok üye olmak gerekiyor.
Kod ile teslim edilen ürünleri Hesabınızda bakiye varsa 7/24 satın alabilirsiniz.
E-pin kod, ESN kod, Kupon, kısaca kod olarak teslim edilen ürünler Satın aldığınız anda ekranda görünecektir. Ayrıca kodlarınıza Siparişlerim bölümünden DETAY butonunu tıklayarakta ulaşabilirsiniz.

Açıklama sitede yapılmış zaten okumadınız mı ki konu açıyorsunuz hemen ?
yeni sistem için kısa bir anlatım
http://www.xgametr.com/Teslimat.html

konuyu yeni gördüm

her türlü sorununuz için ozden@xgametr.com mail adresini kullanabilirsiniz aynı gün içinde cevap verilecektir.
Ya Ben Gerekli Herşeyi Yaptım Sonunda E-mail Adresine Link Geliyo Ama! Linke Tıklıyom Link Geçersizmi Ne Diyo !
Yardım Lütfeeen...
Referans Adresler