Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neden ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bu yüksek level oyuncular neden ban yiyip level düşerler ? k2 nin bu işte bir parmağı var bence normal değil yüksek level oyuncuların level düşüp ban yemesi örneğin xrelaxxx 80 den 1 level oldu bence k2 nin bu işte bir pisliği var amaçları charlara ban yedirtip level düşürtüp o charı kasabilmesi için pre ve g1 çekiyor oyuncular ve tekrardan kasmaya başlıyor burda belli olan şuki k2 nin amacı para ama hiçmi düşünmüyorlar okadar kasmış adam emek harcamış level düşürtüp ban yediriyolar k2 de bundan yararlanıyor diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir ?
o senin yüksek dedigin oyuncularin cogu, power level yapiolar, aciyorlar bi oda ve ffa oyun yapiolar, aksama kadar afk olur chari kasiyorlar(autostart)
.
ataboreas xrelaxxx viplcruel onlardamı seri ffa yapıyor Smile
Valla bilmiyorum hepsimi power level yaptı bunların ? 75 üstü char kalmadı tırtım şahsen o levele gelip ban yiyiceğimi bile bile kasmak gibi Big Grin oyunda makara olmuş bir birine soruyorlar +75 olmayı dusunuyormusun diye Big Grin
xrelaxxx ın ticket cevabında power leveling yazıyor.Kimse durduk yere 1 lvl a düşürülmez.Pcden kaynaklı virüs vs. sorun yüzünden banlanabilir ama durduk yere 1 lvl a düşürülmez.
Şahsen bende düştüm . 1 lv den sorna yinede pre çektim . ama illegal bir olaydı. FFA kastığımdan dolayı . hakettim diyebilirim ama warrock u bırakmadım Smile
Referans Adresler