Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc mi ana makine yapamıyorum ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdi diğer pc'den senin bilgisayarının klasörlerine girer.
Oda sen bilgisayarında bazı dosyaları paylaşıma açık yaptığın için girebiliyordur.
Bu o bilgisayarın ana bilgisayar olduğunu göstermez, daha doğrusu öyle bir kavram yoktur.

Karşı tarafta paylaşımlı klasör olmadığı için sen sadece ağ'da var olan bilgisayarın adını görebilirsin.
Modem'e gelince bana o gördüğün ekranın SS'ini gönderebilir misin ?

Bakalım hangi ekranmış orası.
Evet Kaan abininde dediği gibi ana bilgisayar gibi bir kavram yoktur. Eğer bilgisayarındaki dosyalar paylaşıma açıksa LAN'dan görünebilir. Paylaşımdan açmak veya kapamak için şu resme bakabilirsin:
[Resim: 23250148.png]
Resimdende görüldüğü gibi herhangi bir veri alanına sağ tıklayıp özelliklere giriyorsun ve paylaşımı seçiyorsun. Sonra gelişmiş paylaşım seçeneğini seçip oradan paylaşıma açıp, kapatabiliyorsun.

Modeme gelince orayı bende anlamadım bir ekran görüntüsü alıp buraya koyabilirsen daha iyi olur.
şimdi dediğniz gibi yaptım ve diğer makinaya baktım benim pc yii görmuyor o sorun halledildi saolun paylasıma kapattım artık gözükmüyor. diğer pc ye gidip ss aldım modem ss ni sımdi onu koyucagım Smile
[Resim: 2pcgorunumu.jpg]
Kaan abı dedığin gibi ssyı koydum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler