Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lnfeelgood Rezillik!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Böyle clanları oyuncuları ve böylelerinin çok olduğu clanları aranızda barındırmayın beyler...Yazık ne diyelim...Uygunsuz davranışlarından dolayı kendilerini ve clanları kınıyorum...

SS'lerde kötü sözler olduğu için +18 üyelerimizin bakması tavsiye edilir!!

Yorum size kalmış..

[Resim: 3122.jpg]
O arkadaş zaten böle biri. Maça hiç başlamamak lazımdı
Ne yapalım onuda öyle kabulleniceksin alper...
önce kendine bak yenilince herşeye başvurursun cihan olmasa o muhteşem lagını görücektik !
Forumda küfür bölümü kaldırılmıştı neyse adamın yaptığı tebiyesizlik böylelerini oyunda bir şekilde uzaklaştırman lazım var yaa o zaman anlarlar....
(05-23-2010 03:26 PM)Gestapo Yazılan: [ -> ]önce kendine bak yenilince herşeye başvurursun cihan olmasa o muhteşem lagını görücektik !

Hesabıda şu an alıntı yaptığım kişilik banlarmısınız..!!
[Resim: 2lxjxmp.jpg]

Niye sildin ?? loooooooooooool
Aynı maçı bizde yaptık . Wall dılar . Konum silindi Smile
Konu kilit..
(05-23-2010 03:42 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Aynı maçı bizde yaptık . Wall dılar . Konum silindi Smile

Wallarmıydı azuhauhzauhzuh her yenildiğnize wallmı diyorsunuz kardeş sana söz olsun patch'in hemen ertesi günü veya hiç hackin olmadığı bir zaman gel el alabilecekseniz helal olsun biz hacker değiliz kanıtlamak içinde herşeyi yaptım herkese pc'mi açtım teamviewerla canlı yayın yaptım oyunum değişmedi..
Referans Adresler