Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aklındaki sayıyı bilirim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

Yukarıdaki linke tıklayın. Karşınıza küre çıkacak.. Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 34.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..

Bakalım bunu sırrını çözebilecek var mı aranızda. Ben biliyorum bunun sırrını. Hadi uğraşında çözün bakalım. İlk çözene benden rep Big Grin
Sayının üstüne tıkladığımızda yanında bulunan simge kürede çıkıyor çok basit Smile
Bilyordum bunu .

Siz bir sayının rakamları toplamını sayıdan çıkarırsanız daima 9 un katları çıkar . Farkettiyseniz tüm 9 un katlarında aynı resim var ve bu resimler her TRY AGAİN deyince yer değiştiriyor Smile
(05-22-2010 09:03 PM)xegoiste Yazılan: [ -> ]Sayının üstüne tıkladığımızda yanında bulunan simge kürede çıkıyor çok basit Smile

Şaka bir tarafa adamlar güzel yapmış

99 değerlendirelim 9+9=18

99-18=81

Ve 99 yanındaki simge ay içinde yıldız.

79 değerlendirelim 7+9=16

79-16=63

Burdanda BULAMADIM LA Big Grin
Bulduğunuz sonuç daima 9'un bir katı çıkar.9 ve 9'un katlarının yanındaki resimlerde aynı.
Diyelimki 11 . 1+1=2 11-2 = 9 ( 9 un ta kendisi )
Dieylimki 65 . 6+5=11 65-11=54 ( 9x6 yani buda bir 9 un katı )

Ve 9 un katlarında hep aynı resim var .
Not : 0 her sayının 1 katıdır dolayısıyla 9 unda Smile
Her sayıda böyle olur . Çözdüm işte Smile
Sanırım çıkabilecek Sayıların Hepsi Aynı İşareti Taşıyor + Rep Plz !! xD
Referans Adresler