Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: retail yüzünden kapanan charlar acıldı..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
flag swap kur çöz vs herşey vardı Smile belki punkbuster bile vardı...o zamanlar sebepsiz cok kısı banlandı ve acılmadı...geçmiş olsun...
Bu retail alanların banlanmasını aklım almadı.Hem sen 140 lira vermişsin hemde senin hesabın 1 ay kapalı kalıcak.Hem level atlayamıyosun, hem oyun zevki kalmıyo.Belki adam 1 ayda level atliycaktı.Ne denyo bir kurum bu k2 network S:
(05-22-2010 12:05 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]bizden işlem yapan 8 g1 hesabıda açıldı yardımlarından dolayı sayın Kaan Topal'a K2 yetkilisi D.... bey ve V... beye teşekkür ederiz V..... beyin epey başını ağrıttık

Doruk abi uğraşmıştırda Kaan abinin uğraştığına inanmıyorum Big Grin...
V... Beyi tanımıyorum ama onun yerine G........ abla yeter Big Grin
Durduk yere benimde banlandı carım halada açılmadı kapalı duruyor ticket atıyoz kural hatası diyor.Hiç opk,Ffa odalarına bile girmedim. 15 gündür kapalı 58 level famas retailli carım retaillim eskı yenı alınmada deil.
recoba10tr
Herkese hayırlı olsn Smile
(05-22-2010 01:10 AM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(05-22-2010 12:05 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]bizden işlem yapan 8 g1 hesabıda açıldı yardımlarından dolayı sayın Kaan Topal'a K2 yetkilisi D.... bey ve V... beye teşekkür ederiz V..... beyin epey başını ağrıttık

D.. bahsettiğin kişi değil Sayın Kaan Topal fazlasıyla yardımcı oldu
(05-22-2010 09:44 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]
(05-22-2010 01:10 AM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]

D.. bahsettiğin kişi değil Sayın Kaan Topal fazlasıyla yardımcı oldu

Deivid Big Grin Sonia falanmı ama onların ne alakası varki..Neyse salla..Ama Kaan abim uğraşmışya ölsemde gam yemem Big Grin
bir düzeltme retail alındı diye banlanmadı , Retail alınan Clickandbuy hesabının clickandbuy tarafından dondurulmasından dolayı sorun yaşandı
(05-22-2010 10:00 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]bir düzeltme retail alındı diye banlanmadı , Retail alınan Clickandbuy hesabının clickandbuy tarafından dondurulmasından dolayı sorun yaşandı

Moneybookers içinde geçerlimi? Bizim Serdar'ın hesabıda retail aldıktan 1 gun sonra ban yedi moneybookers hesabı hala duruyo dün bana g1 aldı. Ama hesabı durup durup ban yedi?
Açılanlara hayırlı olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler