Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bugun cok cektim bu warrocktan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oyundayken ilk basta oharada yapiyordu ama sadece takiliyordu bi bakmisimki olmusum sonra cqc gittim oyunun babasini cikartiyordum nasilda icim gitti sonra boyle oldu kaybettgim expde cabasi kaldi

[Resim: screenshot034jg.jpg]

bir ara siyah ekran gelmedi ama her sey dondu millet kayboldu bi baktimki el bitmis bende olmusum ama geziyorum piyasada Big Grin

sizce bu sorun neden olmustur?
proxyden Big Grin
ett ayni odadaydik cok pis kasiyodu Big Grin zar zor ciktim Big Grin
Bize ops de olmuştu adamlar açtı adam gelıo baseye biz basedeyiz ama oynayamıyoruz adam vuruyo kazandılar öyle ops yim045.gif
(05-21-2010 10:36 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]proxyden Big Grin

iyide proxy kullanmiyorum ki...

sorun cozumu varmi?
(05-21-2010 11:16 PM)endless Yazılan: [ -> ]

sorun cozumu varmi?

sanırım anladım Türkiyede değilsin Smile server yerinde İNternational yazıyorda. veya Türkiye serverinin adımı değişti yaklaşık 1 aydır oyuna girmiyorumda Big Grin
sorun ekran kartından kaynaklanıyor diye düşündüm ama bakıyorumda oyunun gamecp logları siyah olmamış demekki ya oyun dosyasında bi hasar meydana gelmiş veya PC nde bi'sorun var özelliklerini yazarmısın ?
Pc özelliklerin yetersizdir.
(05-22-2010 08:45 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

sorun cozumu varmi?

sanırım anladım Türkiyede değilsin Smile server yerinde İNternational yazıyorda. veya Türkiye serverinin adımı değişti yaklaşık 1 aydır oyuna girmiyorumda Big Grin
sorun ekran kartından kaynaklanıyor diye düşündüm ama bakıyorumda oyunun gamecp logları siyah olmamış demekki ya oyun dosyasında bi hasar meydana gelmiş veya PC nde bi'sorun var özelliklerini yazarmısın ?

odada 3 turktuk ucumuzunde basina geldi tek onun degil bilmiyom digerlerinede oyle oldu heralde Big Grin Big Grin cok kotu kasiyodu Big Grin
(05-22-2010 08:45 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

sorun cozumu varmi?

intel core2 quad Q6600 2.4Ghz
4 GB ram
GeForce 8600GT
vista 32bit

ekran cozunurlugu 1680x1050 yuksek oldugu icin olabilir mi
Birde 1024 768 de dene devam ederse internet bağlantı özelliklerini yazarsın onda sorun olabilir ?!
Referans Adresler