Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye Sınırları Dışında Warrock?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Türkiye server'ına girip ne yapacaksın. Smile Ara ver biraz,diğer server'larda oyna,emin ol daha çok zevk alacaksın. =)
diğer serverlar daha temiz, imkan olsa bu kadar hack olan bir serverda bizde oynamayız..
Bukreş'e gitme ihtimalim çok yüksek.

Orada hangi sörvırlara girebilirim?
(01-17-2010 10:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Türkiye server'ına girip ne yapacaksın. Smile Ara ver biraz,diğer server'larda oyna,emin ol daha çok zevk alacaksın. =)

Kafiyeli konuşmak şizofreni belirtisi biliyor musun TolgaBig Grin
--------
Bu arada DNS değişimiyle server değiştirile bilir mi?
(01-18-2010 01:18 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(01-17-2010 10:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Türkiye server'ına girip ne yapacaksın. Smile Ara ver biraz,diğer server'larda oyna,emin ol daha çok zevk [color]alacaksın[/color]. =)

Kafiyeli konuşmak şizofreni belirtisi biliyor musun TolgaBig Grin
--------
Bu arada DNS değişimiyle server değiştirile bilir mi?

Hayır. Ben birçok DNS ile oyuna girdim etki etmedi.
İyi ama sonuçta Proxy de Dns ayarlarıyla oynayıp diğer server lara girmemizi sağlamıyor mu?
(01-18-2010 01:26 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İyi ama sonuçta Proxy de Dns ayarlarıyla oynayıp diğer server lara girmemizi sağlamıyor mu?

Hiç Proxy kullanmadığım için bilmiyorum ama dediğim gibi birçok DNS ile denedim.
Proxy kısacası " login.warrock.net " adresinin bir kopyasını makinenizde yaratarak login bilgilerini ana server'dan değil bilgisayarınızdan almanızı sağlıyor.

Böylece server listesini " warrock.net " den değil " localhost " yani kendi biligsayarınızdan açmış oluyorsunuz.

Arkadaşın sorusuna gelince,

Proxy her koşulda ban sebebidir, zaten HackShield tarafından tespit ediliyor.
Yurtdışından Warrock Türkiye serverlarına girmen şimdilik imkansız gibi görünüyor.

Sherlock

Almanya Sörvırlarına falan girebilirsin büyük ihtimal.
Bilgi için sağolun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler