Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neden Warrock?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
~3 yıldır sorulan klasik bir soru olduğunun farkındayım fakat, tekrar soruyorum: Neden Warrock?

Oyun 2 yıl önceki oyun ile kıyaslanamayacak kadar kötüleşti, parası olmayan oyundan zevk bile alamıyor. Ayrıca aylık verdiğiniz ~50YTl karşılığında tek aldığınız şey yeni Hackler, ve Geliştirilmiş Lag.

Dipnot: Arkadaş Ortamı tüm multiplayer oyunlarda mevcut.
O dipnotta gizli cevap çünkü oyuncular aynı arkadaş ortamını diğer oyunlarda bulamayacağını düşünüyor olabilir. Bazen diğer oyunlara toplu geçişler görüyoruz.
BadCompany2 ! okeyyy

SametKARA

Benim Online İlk Oyunum Warrock Yaklaşık 5 Sene Oldu Oynuyorum Hackine Lagına Alıştım Diyebilirim Tamamen Bırakmayı Ne Zaman Düşünürüm Evlendikten Sonra Olabilir.
Warrock'u herşeyden önce güzel bir aile edinmek arkadaşlık kurabilmek için . Bende hackiyle lagıyla uğraştım zamanı geldi bana böle dendi alıştık ama artık. Bırakmayıda kesinlikle düşünmüorum.Bırakmıcamda sonuna kadar kapanana kadar devam... Edindiğim insanları yeri zaman oyunda görüp oynamak eğlenmek bir arada olup ufakta olsa bir şeyler yapmak benim için yeterli bir sebebtir...

TaTy

Ben aslında senin dediğini yaptım 2 sene once bf2 aldım ancak takım arkadaşlarım ya begenmedi ya zor geldi olmadı.
Cs source ye gecelim dedik onuda indiremediler , zor buldular.
Bfbc2 var şimdi ancak onunda sistem gereksinimi yuksek.Bir oyun için Yeni sistem alacak kadar zengin degiliz.
Çalişan insanlarız biz ,akşam ts de serdar abinin sesini duysam yada kardoya lagır desem yada bilale bilol desem yada serkana turqut desem yetiyor.
Yani anlican oyun bahane , şartlar bu durumu gosteriyor onun icin.
Ben istemezmiyim butun dostlarimin pc si iyi olsun bc2 oynayalim . Bak bende su an isten yaziyorum sana .
Hepimize uygun bir platform bul gelelim.bak bc2 ler toplaniyor .
saygılar...
Ben ilk Warrock oynadım ama artık sıkıldım ve oynamıyorum . Ama zevkli çünkğ arkadaş ortamı var.
Arkadaş ortamı her oyunda yok call of duty de oynadım bf2 de knight silkroad her türlü oyun warrock gibi hiç birinde arkadaş ortamı edinemedim oyuna girdiğinde bir odaya girildiğinde "Hoşgeldin Nihat veya Hoşgeldin X " denilen pek başka oyun yok...En önemli etkisi Turkey serverının özel olması ve bu forumlar..
Zaman geçirmek , can sıkıntısı Smile
zaman öldürmek. Biraz da stres atmakSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler