açılmıo bu oyn yine patch mi ne yaptı böle kaldı
oyunun bütün dosyalarını sildim bigdownloaddan bir daha indirdim kurdum yine aynı görüntü hiçbir şey değişmedi lütfen yardım
Denedim şimdi bende açılıyor.Ama dosyalardan olduğunuda sanmıyorum.%99'da kalmış çünkü.

program kur / kaldir dan silmedin mi ?
pc format yemişti 1 ay kdar önce wrnin dosyaslarını saklmştm oyun açılıordu ama program ekle/kaldırda gözkmüordu patch geldi şimdi açılmıor

Pek bilemiycem ama programlardan kaldırıp tekrar indirsen düzelebilir sanırım.0dan başlamış olursun.Düzeleceğini sanıyorum.

peki şimdi program ekle/kladırdan bir daha kladırıym ama setup'ı var şuan pcde onu da silip tekrar mı indiriym yoksa ondan kursam olur mu
Bak onu hiç bilmiyorum.Garanti olsun diye setup'ıda sil.Gamers'tan tekrar indir.Ben bu olaylardan pek anlamam istersen bekle anlayan biri girincede yardımcı olabilir.İstersende bu yöntemi dene birde.Zararı olmaz heralde

bu arada dün patch yaparken sanrm virüs programı açık kalmış %99da virüs uyarısı verdi eskden nod32 kullanıordm onda böle yapınca o dosyayı karantinadan çıkarıp yapıordm ama şimdi avg yüklemiş format atan acaba avgden bişiy yapınca mı düzelcek .s
(05-21-2010 11:56 AM)atakan403 Yazılan: [ -> ]peki şimdi program ekle/kladırdan bir daha kladırıym ama setup'ı var şuan pcde onu da silip tekrar mı indiriym yoksa ondan kursam olur mu
Öyle yap sil program kur ve kaldirdan setupu pcde varsa onuda sil kota sorunu varsa silme indirme bidaha yeniden kur

O zaman programı devre dışı bırakıp tekrar yükle.