Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkes Bu Fotoğrafı Şikayet Etsin!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ermeni serefs.zlerin yaptığı terbiyesizlik herkes şikayet etsin

!
İçerik Silinmiştir
Ben ettim !
Bir Millete 'şerefsiz' yakıştırması yapmak kimsenin haddine düşmez! Lütfen, kullandığınız nitelendirmelere dikkat ediniz!

Genelleme yapmaktan kaçınınız! Aksi taktirde, oynanan oyunun bir figüranı olmaktan öteye geçemezsiniz!

Asil Türk İnsanı hoşgörü ve cesaretiyle, basireti ve tevazusuyla, ilim ve Adaletiyle zamana damgasını vurmuştur! Bu gerçeği anımsayamayan bireylerden olmayın lütfen!

Saygılarımla.
(05-20-2010 09:01 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bir Millete 'şerefsiz' yakıştırması yapmak kimsenin haddine düşmez! Lütfen, kullandığınız nitelendirmelere dikkat ediniz!

Genelleme yapmaktan kaçınınız! Aksi taktirde, oynanan oyunun bir figüranı olmaktan öteye geçemezsiniz!

Asil Türk İnsanı hoşgörü ve cesaretiyle, basireti ve tevazusuyla, ilim ve Adaletiyle zamana damgasını vurmuştur! Bu gerçeği anımsayamayan bireylerden olmayın lütfen!

Saygılarımla.

ne diyorsun ya adamlar atamızın resmine ne yapmışlar sen bana adamları mı kolluyorsun
Zamanında ne koymuş ama atam...Bende ettim.
İçerik bulunamadı diyor ?
(05-20-2010 09:08 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]İçerik bulunamadı diyor ?

silmişler
sildiler..

TaTy

Kural 1-) Siyasi içerikli, bölücü, ayrıştırıcı, insanların asimile edilmesine yönelik konuların açılması ve mesajların atılması yasaktır
Referans Adresler