Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Online oyun tavsiyeleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yarı yıl tatilinde zaman geçirmek için online oyun arıyorum.İyi bir oyun bulamadım.Büyük bir hevesle Drift City'i indirdim ama oyun Avrupaya yasaklanmış =)Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ??
-Warrock
-Combat Arms
-A.V.A
-Runes Of Magic
-Knight online
hariç...
Ben suan OPERATION7 diye bi oyun oynuyorum warrock tarzi bi oyun..
Yakında mmo sitesi açıyoruz Smile istediğin oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
(01-17-2010 09:05 PM)by_system Yazılan: [ -> ]Yakında mmo sitesi açıyoruz Smile istediğin oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

Ayak üstü reklam yapıyor Smile
(01-17-2010 09:08 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]
(01-17-2010 09:05 PM)by_system Yazılan: [ -> ]Yakında mmo sitesi açıyoruz Smile istediğin oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

Big Grin olacak o kadar dimi
(01-17-2010 09:05 PM)M4j3sT1c Yazılan: [ -> ]Ben suan OPERATION7 diye bi oyun oynuyorum warrock tarzi bi oyun..

Biraz bahsedermisin oyundan...
(01-17-2010 09:08 PM)by_system Yazılan: [ -> ]
(01-17-2010 09:08 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]

Big Grin olacak o kadar dimi

sana iyi çaılşmalar o zaman Smile
Arkadaşın dediğim gibi ;

-Operation 7
-Arma 2
-Killzone2
-Operation Flashpoint
-Ayrıca COD 4 - COD 6 Online .
-Battlefield Serileri .
-Crossfire

Hepsinin Türü FPS'dir . Ve Onlinedır .
Peki Drift City tarzı bildiğiniz bir oyun var mı ?
Dedigim gibi warrock tarzi bi oyun clan systemi olsun silahlar ve oyuncu yonunden ayni warrock diye bilirim.ilginizi cekerse diye asagidan link veriyorum bakarsiniz.Bende yeni oldugum icin oyunda unutmus oldugum yerler ola bilir..

http://operation7.fiaa.eu/default.asp
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler