Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yanlış chara g1 den item aldık :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar to0sun'u sattığım arkadaş yanlışlıkla yan chara item almış bunun için 1 ticket hazırlarmısınız premium'u yine yan chara yüklemişti ticket atarak düzeltmiştik 500 g1 harcamış boşuna uğraşmayın falan demeyin
Bi ticket hazırlayın lütfen..
Bir talepte bulunmuştum ancak, karşılık vermediniz. Her neyse;

Subject: It's all about shopping which resulted in a wrong way.

''Greetings War Rock Team;

A while ago, i just did shopping which resulted in a wrong way. I mean, I had 500 G1C and tried to purchase an item/items called ............ ( item ya da item'ın ismi, eğer birden fazlaysa ''an item'' ı tamamen silin, eğer bir item'sa 'items' ı silin), but owing to my heedlessness, the item was sent to the wrong one of which name is ............(ürünün gönderildiği yanlış account). In actual fact, I tried to buy the item with the main account of which name is..........(ürünün normalde gitmesi gereken account'un adı) and the item should have been sent to main account, but; on the other hand, as I said I didn't do that at all. So, I would like you to help me and re-send the item to the correct account. If you can do me a favour and send the item, I'll be glad.

Thanks in advance.. ''

Gerekli olan kısımları, gerektiği gibi doldurursunuz artık...
Böyle oluyomu yan charda biraz kulalnırım aa yanlış chara atmışsınız derim??
Dostum saat 12 de bugün almış yan char lvl 1.
(05-20-2010 03:42 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Dostum saat 12 de bugün almış yan char lvl 1.

yok senin için demedim ya yanlış anlama ama verirlermi mesela???
Gelen cevap ile anlaşılır böyle bir şeyin gerçekleşebileceği veyahutta gerçekleşemeyeceği..
Tolga bak aynısı bana olmuştu. Örnek bir ticketi siteye koymuştum vede item'i vermişlerdi. Boşuna yazmışsın demek istemiyorum ama ... Big Grin Big Grin

http://warrocktr.com/forum/Konu-Yanlis-A...ket-Ornegi

Gerçi bu yanlış premium için attığım ticket =) Bunu İtem'e uyarlayınca oluyor. Aynısı Gold K1 almıştım vede benzer bir ticketla halletim.
Ah, ben bunu görmemiştim Turgay. süperr
Referans Adresler