Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M82 Barrett Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-19-2010 10:38 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Boğaza hedef al ( Kafa,Gövde arasına ) Ateş ettiğinde Maus u kendine çek . %80 başarı verir Smile

ahahaha Big GrinBig GrinBig Grin
(05-20-2010 12:35 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-19-2010 10:38 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Boğaza hedef al ( Kafa,Gövde arasına ) Ateş ettiğinde Maus u kendine çek . %80 başarı verir Smile

ahahaha Big GrinBig GrinBig Grin

Evet Hasan çok güzel anlatmışsın gerçekten Smile Bende bi ara alıyım dedim bu silahı ama alma bi işine yaramaz zor silah dediler almadım.Bu aralarda g1 pre çekicektim şansıma dün aw50f falan geldi çok iyi oldu Big Grin Big Grin

Sarp

Ben hem Aw50f hemde M82 ( 8.slot ) kullanıyorum....Gayet memnunum , Aw50f bittiğinde barett iyi iş yapıyor...Sadece yerini çok belli ediyor parlamasından , baretti genelde arabalara kullanmanı tavsiye ederim....Son olarak Barettte sakın çift zoom açma , kanser olursun Smile
Bana kullanmak nasip olmadı o silahıSmile
(05-20-2010 09:16 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Bana kullanmak nasip olmadı o silahıSmile

Katılıyorum alıcaktım ama ne nasip bize Big Grin
tar 15 (crossbow) xD
(05-19-2010 10:34 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]bel bölgesine felan sıkmayı deneyeceksinbel bölgesine sıkarsan seker ve kafaya gider

(05-19-2010 10:38 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Boğaza hedef al ( Kafa,Gövde arasına ) Ateş ettiğinde Maus u kendine çek . %80 başarı verir Smile

Smartyy yorumun yanlış bu taramalı tüfek deil 1 atışta sekmez Big Grin

Beyzade evet söylediğin doğru katılıyorum.

Bu arada m82 kötü deildir arkadaşlar herkes kullanaz pro silahıdır kullanamayan kötü der totos.giftotos.giftotos.gifadamımadamımadamımm045.gifvictory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler