Arkadaşlar,
Sabahtan beridir exp alıp duruyorum...Lost Temple Puzzle Event'ine giriyorum 3-4 parça yapıyorum.Disconnect diyor ve tekrar bağlanıyorum onca exp o kadar puzzle parçası boşa gitmiş.2 veya 3 defadır bu başıma geliyor.
Konuyu açmamın sebebi bu sadece bana mı oluyor ? Yoksa genel bir problemmidir ? Bunu öğrenmek istiyorum...
Bence sadece sana oluyor. Bende öyle bir sorun yok allaha şükür

Sen bide bana sor Aldıgım itemler gitti expim gitti dnarım gitti bi il yapamadılar
bende ex gitmiyor ama bağlantı kopuyor...hatta az once parçaları tamamladım silah kazandınız dedı oyun gitti ve baktım sılah yok....bı sende olmuyo bı cok kısı lobıde kufredıyo su an

Aynı sorun bendede var

Bende Bronze Pre Yüklemistim Psg Adlım 1-2 Oyun Attım Psg Gitti Ama Para Duruyordu
Bende pre aldım bugun. famas falan aldım 2 oyun oynadım oyunu kapadım eve geldim girdim . cephanelikten aldığım hiçbir item yoktu.Ama dinarlar geri gelmişti.Nettendir diye düşündüm tekrar aldım 3-4 oyun oynadım kapadım .Kapattıktan sonra gamersa baktım duruyolardı

oyuna ilk girdiginizde paraniz hangi itemler varsa hepsi oldugu gibi durur. oyun oynadiniz silah aldiniz exp kazandiniz 100 kdr yaptiniz rollback oldugunda yani serveri geri sariyorlar oyunu ilk girdiginiz andaki gibi olur herseyiniz
(05-19-2010 08:07 PM)endless Yazılan: [ -> ]oyuna ilk girdiginizde paraniz hangi itemler varsa hepsi oldugu gibi durur. oyun oynadiniz silah aldiniz exp kazandiniz 100 kdr yaptiniz rollback oldugunda yani serveri geri sariyorlar oyunu ilk girdiginiz andaki gibi olur herseyiniz
Peki neden geri sarıyorlar?
Aynısı banada oldu ben resmi warrock sitesinde şikayetimi dile getirdim bakalım cevap ne olcak....