Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Masaüstüne atma ! Çözene 400 g1 !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şuanda kullanmıyorum.Ondan da değil Smile
versiyonu değiştir ve patchi tekrar yükle warrock klasörüne version adlı bi dosya var ona çift tıkla değerleri deiştir ve en yeni patchi bi daha atmasını sağla düzelir.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format =
Launcher = 16
Updater = 32
Client =
Sub =
Option =
[/PATCH INFOMATION]
//-->
falan yap
Önceden denedim olmadı Smile

Olmadı olmadı Big Grin
Kastım hani bazı bilgisayarlarda Güvenlik duvarı olur hepsinde olur ama.
ilk formattan sonra oyunu engeller mesela.
Pc koruması için güvenlik duvarı açık kalır virüs programı yokken.
Warrock.exe yi sorunlu bulup kapatıyordur belki.
onu demeye çalışıyorum Smile
Olmuyor Smile Big Grin

Ama son 2 saattir masaüstüne atmıyor.Oyuna giriş yaptğımız yer geliyo bi' de hata.Undefined error yazıyor.Bazende 10703 yazıyor Big Grin
(05-19-2010 02:39 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Gerçekten bıktım.Bıktıııımm.Ne güzel oyunu oynuyordum ama patch gelince her oyunda masaüstüne atıyor.1.5 senedir bir türlü çözemedim şu lanet hatayı.Ya artık gerçekten bıktım.Yapmadığım şey kalmadı.Ekran kartı ram cart curt hepsini değiştirdim.Yok sayısız format attım.Sayısız oyunu sil/kur yaptım.Ama bir türlü kurtulamadım şu lanet şeyden.Windows xp kur yok windows 7 kur yok service pack leri kur yine olmadı her şeyi denedim olmuyor olmuyor.Ama arkadaşa gidip ondan oyunu flasha attığım zaman bir sonraki patch'e kadar hiçbirşey olmuyor.Arkadaşlar lütfen yardım lütfen kurtarın beni şu lanet şeyden.Bana gerçekten yardımcı olana,bu hatadan beni sonsuza kadar kurtaracak olana burda söz veriyorum 400g1 alacam.Sözüm söz.Sonsuza kadar kurtarana 400 g1.

Yardımlarınızı bekliyorum........

Eğer sırf post kasmak için format at geçer oyunu sil kur geçer diyenler olursa gerekli işlemi YAPACAM ! .

Batuhan benden flashla aldıktan sonra da atmıştı bu sanırım çözülmez tamamen pc den bence.
Yokmu yardım edecek olan ? Big Grin
Shockwave flash java hepsini tekrar yükle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler