Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lobbydeki Oyuncular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Özellikle Son 2-3 haftadır lobbyde duran oyuncular bazı yöntemlere başvurmuşlar (Örnegin :100 kere ölene Famas Kodu ) bu ve buna benzeri yazışmalar gördüm ve görmeye hergün devam ediyorum bunla ilgili bi konusma anket tartısma konusu acmak istedim bana göre A şıkkı sizce?;

a:Sahtekarlar ve yalancı kişiler oyundaki sayıları arttı

b:Delikanlı adam ise neden vermesin(bana pek böyle gelmiyor gerciSmile )

c:Silah kodlarının degeri düştü

d:Oyun zaten sitelerden silah kodları dağıtıyor(AlienWare Chipvb)
Daha kötüsü durmadan şu aylardır warrockpara sitesi spam yapıyorlar lobyde. Kac kez söyledim adamlara ama tık yok. Yazın umarım bu tavırlarını devam ettirmezler.
Big Grin makara kukara
A seçeneğitotos.gif
(05-18-2010 07:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Daha kötüsü durmadan şu aylardır warrockpara sitesi spam yapıyorlar lobyde. Kac kez söyledim adamlara ama tık yok. Yazın umarım bu tavırlarını devam ettirmezler.

Spam'ı Biraz Açar mısın Turgay?

Nasıl Seri Mesaj Atıyorlar?
Evet Heleki Şu hack sitelerinin lobbyde flood yapılması herkesi hack'e daha cook yönlendiriyor gibi geliyor bana çünkü bi oyundan cıkıyor adam sinirli şekilde lobbyde tabi hackk sitesi dagıtan cok giriyor indiriyor kuruyor sonra hack ugras dur onla Angrym045.gif

SametKARA

Demin Oyuncunun Biri Silah Kodu Verene G** Verilir Yazıyordu.. bunu gören varmıydı
(05-18-2010 07:23 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Demin Oyuncunun Biri Silah Kodu Verene G** Verilir Yazıyordu.. bunu gören varmıydı
Ben gördüm tam bir terbiyesizlik abi denilecek söz yok adap denen birşey kalmamış Ss.gif
Biz onların yanında adam kalırız herhalde ADAM'!!!
Kod işi artık çıgırından cıktı bence dalga konusu bile yaptılar kendini bilmez kişiler adamlar bu sayede yeni başlayan kişilerin hakkınıda yiyip kd kasıyorlar m045.gif
Çakallık peşinde millet Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler