Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamestop'tan Assassin's Creed'e Bonus Karakter
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: harlequinbrotherhood102.jpg]
[Resim: harlequinterrorface.jpg]

Çok oyunculu özelliği ve 2. oyundan bu kadar kısa bir süre sonra çıkacak olması nedeniyle tartışma konusu olan Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili kampanyalar şimdiden başladı.

Bu neslin para sömürücü unsurlarından bonus karakter (bazı oyunlarda silah, harita, eşya'da olabiliyor) olayı Assassin's Creed: Brotherhood'da da olacak.

Eğer oyunun önsiparişini Gamestop'dan yaparsanız yukarıda gördüğünüz karakter Harlequin'e sahip olacaksınız. İnsanlar onu "Yürüyen Kabus" olarak çağırıyor, çünkü hem görünümü komik gibi olmasına karşın korkunç hem de acımasız bir Assassin.

Eminim önümüzdeki günlerde başka mağazaların da bu tür bonus içerikleri oyunculara sunduğunu göreceğiz, hatta Ubisoft, Psn ve Xbox Live'da karakter satmaya başlarsa şaşırmayacağım.

Kaynak
Böyle oyun görmedim ben kesin biterecem 1. bitti 2.ni yükleyemedim format atıp yukleyecem bunuda alırız inşallah Big Grin
Tipe bak Big Grin
Ben bir bölümde kaldım yapmaktan usandım artık olmuyor Ss.gif
gülmekten öldüm Big GrinBig GrinBig Grin
(05-18-2010 06:49 PM)k1nq Yazılan: [ -> ]gülmekten öldüm Big GrinBig GrinBig Grin
Seni gelir öldürür bak bu Payla(n)ço (Palyaço) Big GrinBig GrinBig Grin
1'de bitti 2'de bitti 3'ü dört gözle bekliyorum. Smile
Hitting the hay bölümünü nasıl yaptın Alla rızası için söyle kafayı yemek üzereydim sildim oyunu Big Grin
Referans Adresler