Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Bilenlerden yardım !....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle foruma yeni girdim ye yeni ve ilk yardımı istiyorum

Warrockta premium alacağım 23 lvl çarım var parası 20 k gold alsam ne alırım ki ama yeni çar açtım 3 lwl ona silver mi alıp kassam bronzmu goldmu ve ne yapabilirim!....

Yardımlarınız için Teşekkür ederim...!ARTİST
Yan Char Sakın oynama . 23 lv charıan gold çek 55 k gelir . Alırsın Faması show yaparsın . yan charlar oyunda gelişmeni engeller . Her zaman TEK CHAR oyna .
aynen 1 lwl çarda ne alabılırsınkı preyle tar bıle kullanamassız
bir gold çekem faması alam başka bişi alammı
2 charla oynamakla kasamazsın charlardan birini kullan Pre alacaksanda Gold al %50 ex daha fazla lırsın birde %20 %30 ex itemlerden al %100 fazla ex ile uçarak toplarsın.. famas düşündüğüne göre assault takılıyon adrenalin de almanı tavsiye ederim..

SametKARA

23 Level Çarına Yükle Gold Premium'u Bir Famas Birde m4a1 Aldığın Zaman Tamamdır.
Yan charını kasmak istiyorsan G1 almanı öneririm çünkü level sınırı olduğu için hiç bir işe yaramaz premiumun 10 lirada versen yani bronze'da alsan parana yazık edersin. 23 level charına gold premium al 55k dinar geliyor 75k dinarın olacak toplam famasını alırsın yanınada bi m249 aldınmıydı süper olur charın benden sana tavsiye Smile
benim anladigim kadariyla sen 2 silah istiyorsun, o zaman bence silver yada bronz al sonrada 800 g1 al, ve m60 gold al sekizinci slot'a Wink

söyle diz silahlari:
desert yada mp5
famas yada g36 veya istedigin baska bir silah
flash veya adrenalin
ve m60 gold Wink

iste budur Big Grin
Assault dizeceksen
Combat knıfe
MP5K
FAMAS
4DE ZAEN EL BOMBASI
G36