Sa,bugün wr oynarken psg ile içime bir kurt düştü.PSG 2 den az atmıyor hatta 4 attığım bile oldu fakat; eskiden betadan önce oynarken tam hatırlamıyorum ama psg nereden olursa olsun tek alabiliyordu.Hiç olmazsa 2 alıyordu.Araştırma da yaptım çeşitli yerlerden videolar izleyerek eski PSG'ye baktım.Hakkaten değişme var.AW50F'yi almamız için PSG'nin hasarını mı düşürdüler?Sizde bunu farkettiniz mi?Şimdiden teşekkürler...
Bel altı 2'yi geçiyor ama Göğüs falan kesinlikle tek alıyor.
Bence o senden kaynaklanan bir problem. PSG hala daha tek alıyor

Psg de her hangı bı degişim olmamıstır ayrıca eskıye gore daha ii senın lagger olmandan kaynaklanan bı problem oldugunu dusunuyorum
PSG'deki tek değişme sekmesidir. Hala tek mermide alıyor. Ve bana görede aw50f'den daha iyidir. Çünkü seri silahtır.
zaten iyi bir psgci - sniperci adami tek vurusta indirir kosmuyosa

Psg de bir degisim yok ancak aw50 kullandi herkes baktıki teke aliyor simdi psg nin gucu dustu saniyor.
su an psg dual atiyor kullanan bilir sekmesi ayni hala.
bu aynen suna benzer : askerde neden kostugunu bilmezsin cunku yurumek kolay gelsin diye . Burda su cikar psg kullanan kisi aw50 kullananan kisiden daha ustadir.psg hala forever
(05-18-2010 12:59 PM)black Yazılan: [ -> ]Psg de bir degisim yok ancak aw50 kullandi herkes baktıki teke aliyor simdi psg nin gucu dustu saniyor.
bu aynen suna benzer : askerde neden kostugunu bilmezsin cunku yurumek kolay gelsin diye . Burda su cikar psg kullanan kisi aw50 kullananan kisiden daha ustadir.psg hala forever
Aynen . Mükemmel bir silah . Bende kullandım aw50f . sorna psg ye alışmak zaman almıştı .
Tek atıyor halen

(05-18-2010 12:59 PM)black Yazılan: [ -> ]Psg de bir degisim yok ancak aw50 kullandi herkes baktıki teke aliyor simdi psg nin gucu dustu saniyor.

attığın mermi muhtemelen silahına yada eline geliyodur dirsek üstünden itibaren tek atar ama sırtına tek atmaz.en rahat vurabileceğin yer omuzdur oraya çalış