05-18-2010, 02:53 PM
Yusuf'a katılıyorum kesinlikle haklı bu konuda. Akşam olmuş, tüm gün iş güç kafan da bin türlü tilki dolanıyor, yorgunluk var ama içinde de karşı konulamaz bir Warrock oynama isteği
Derken oyuna giriyorsun, hevesle önene gelenin kafasına sıkıyorsun
Bir bakmışsın hoppala hack diyenler, lag diyenler, birde yetmiyor kendisi bu eylemlerde bulunan şahsiyetlerin oylaması başlıyor. Diğerlerine laf mı anlatacam yoksa önüme geleni mi vuracam derken zaten oyundaki kd düşüyor
c Şanslıysan inananlar atmıyor arka çıkıyor, inanmayanalar, oylayanın yandaşları veya kıskananlar başlıyor oylamaya "Y" demeye... Hayda bir bakıyorsun ekranın ortasında koskoca oyundan atıldınız yazısı. Gel de sıyırma...
Hani kafa dağıtacaktık, hani iki çift hoş sohbet edip oyun oynayacaktık, hani günün yorgunluğunu alacaktık, ata ata sadece kafamızın tası atıyor kapayıp PC'yi ya yatıyoruz yada teselliyi tv karşısında arıyoruz
Haklısın kardeşim hem de sonuna kadar...
Derken oyuna giriyorsun, hevesle önene gelenin kafasına sıkıyorsun
Bir bakmışsın hoppala hack diyenler, lag diyenler, birde yetmiyor kendisi bu eylemlerde bulunan şahsiyetlerin oylaması başlıyor. Diğerlerine laf mı anlatacam yoksa önüme geleni mi vuracam derken zaten oyundaki kd düşüyor
c Şanslıysan inananlar atmıyor arka çıkıyor, inanmayanalar, oylayanın yandaşları veya kıskananlar başlıyor oylamaya "Y" demeye... Hayda bir bakıyorsun ekranın ortasında koskoca oyundan atıldınız yazısı. Gel de sıyırma...Hani kafa dağıtacaktık, hani iki çift hoş sohbet edip oyun oynayacaktık, hani günün yorgunluğunu alacaktık, ata ata sadece kafamızın tası atıyor kapayıp PC'yi ya yatıyoruz yada teselliyi tv karşısında arıyoruz

Haklısın kardeşim hem de sonuna kadar...
yani demek istedğim benim ingilterede okuyan arkadaşım var onlara gitmiştim bi sene cok güzel bi seneydi.
Neyse warrock oynuyodu tam adam öldürdüm head shot bende *** yazıcak die korkuodum bi baktım very good yazıyordu