Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fıkra : Siyaset
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Not : Amacım Asla Siyaset Değildir !

SİYASET

Bir gün çocuğa öğretmeni sormuş :
- Yavrum siyaset nedir ? Yarına araştır gel .
Çocuk oflamış puflamış bu tüm ansiklopedilere bakmış yok .
Babasıan gitmiş sormuş " Baba siyeset ne demek ? "
Baba cevap vermiş :
- Yavrum , Ben kapitalist Rejim , Annen Hükümet , Kardeşin Gelecek , Dadın işçi , Sende Halksın tamam mı ? Demiş . Çocuk bunları not etmiş , yatmaya gitmiş .
Gece kardeşinin ağlayışlarıyla uyanmış . Kardeşinin yanına gitmiş . Kardeşi Altını pisletmiş . Annesini uyandırmaya giderken de baba ile dadıyı uygunsuz pozisyonda görmüş . Çocuk şöyle demiş :

- Kapitalist Rejim işçiyi sömürüyor , hükümet uyuyor . Gelecek B.K içinde , Halk ne yapsın ??

Ellerimle yazdım Smile
Duyunca gülme krizi geçirdim . Dediğim gibi siyater yoktur .

Hey allahım ya Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
süper komedi Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Allah çizmeni çalmasın. Karnıma ağrılar girdiBig GrinBig GrinBig Grin
Ayaklarınla yazsaydın daha güzel olurdu huaaaaaaa DOST TongueTongueTongue Şaka bir yana gerçeklik payı var, siyaset muhabbetine doğru sürüklüyor giibime geldi.
(05-17-2010 04:35 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Ayaklarınla yazsaydın daha güzel olurdu huaaaaaaa DOST TongueTongueTongue Şaka bir yana gerçeklik payı var, siyaset muhabbetine doğru sürüklüyor giibime geldi.

Amaç siyaset değil ki . Ev sorunlarıyla ilgilendirmeye çalışıyor . Gelecek filan Big Grin
Güzel Smile
Çok iyi ya biliyordum bunu .Her okuduğumda gülüyorum deli gibi Big Grin Big Grin Big Grin
Mükemmel olmuş gerçekten ellerine sağlık cok beğendim ben Big Grin
Hahaha Big Grin Big Grin Big Grin koptumxD
İşi siyasete çevirirseniz direk kilit ! Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler