Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımdaki Yazılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
batmanlii adlı arkadaş ile saz arkadaşı bakın hakkımda neler konuşmuş Smile

bide gidip bunun ss iini çekmiş imzasına koymuş Smile

bunu yapan kişinin 19 yaşında olma ihtimali nediR ? Smile

Big Grin Gülmekten yarıldım şuan Big Grin Çocuk yapmaz bunu ama bu 19 yaşındaki kişiliksiz Big Grin bunlarla uğraşıo Smile

[Resim: 552t7t.jpg]
bence insanların görüntüleriyle davranışlarıyla dalga geçmek çok itici bir durum onları söyleyen şahıs içinm045.gif
Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş Smile
Atamyheart 1 numaralı velet zaten herkes biliyor bunu.
(05-17-2010 02:35 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş Smile

Keşke olsada gelişmemiş olsa.

Hiç dikkate alınmamaktan iyidir o seni dikkate almış seni önemli bir kişilik olarak görmüş ki fotolarına bakmış. (: Sen boşver uğraşma öyle kişiliksizlerle. İnsan önce kendi kusurlarını bulsun. Ne o ses, ne öyle vır vır, ne o öyle anlamsız salakca saçma sözler, hiç birşey anlaşılmadan söylediği şarkımıdır başka birşey midir onuda anlamış değilim. (?) Önce kendilerine baksınlar. Ben adam sanıp bakmıştım onun koyduğu videodan sonra profiline. (:

Benim bir hastalığım var. Her gördüğümü adam zannediyorum.
abi sadece Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin de bunlara
(05-17-2010 02:07 PM)Wildness Yazılan: [ -> ]bence insanların görüntüleriyle davranışlarıyla dalga geçmek çok itici bir durum onları söyleyen şahıs içinm045.gif

böyle dalga geçen insanları hiç sevmiyorum
Çoluk cocukla uğraşma kenan salla gitsin seni bilen biliyorWinkWinkWinkWink
Hey allahım ya . İşi gücü yok kenan abimle uğraşıyorlar . Kendi tipler,ide malum Smile
(05-17-2010 02:53 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(05-17-2010 02:35 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş Smile

Keşke olsada gelişmemiş olsa.

Hiç dikkate alınmamaktan iyidir o seni dikkate almış seni önemli bir kişilik olarak görmüş ki fotolarına bakmış. (: Sen boşver uğraşma öyle kişiliksizlerle. İnsan önce kendi kusurlarını bulsun. Ne o ses, ne öyle vır vır, ne o öyle anlamsız salakca saçma sözler, hiç birşey anlaşılmadan söylediği şarkımıdır başka birşey midir onuda anlamış değilim. (?) Önce kendilerine baksınlar. Ben adam sanıp bakmıştım onun koyduğu videodan sonra profiline. (:

bu söz beni benden aldı ..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler