batmanlii adlı arkadaş ile saz arkadaşı bakın hakkımda neler konuşmuş
bide gidip bunun ss iini çekmiş imzasına koymuş
bunu yapan kişinin 19 yaşında olma ihtimali nediR ?

Gülmekten yarıldım şuan

Çocuk yapmaz bunu ama bu 19 yaşındaki kişiliksiz

bunlarla uğraşıo
![[Resim: 552t7t.jpg]](http://i42.tinypic.com/552t7t.jpg)
bence insanların görüntüleriyle davranışlarıyla dalga geçmek çok itici bir durum onları söyleyen şahıs için

Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş

Atamyheart 1 numaralı velet zaten herkes biliyor bunu.
(05-17-2010 02:35 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş 
Keşke olsada gelişmemiş olsa.
Hiç dikkate alınmamaktan iyidir o seni dikkate almış seni önemli bir kişilik olarak görmüş ki fotolarına bakmış. (: Sen boşver uğraşma öyle kişiliksizlerle. İnsan önce kendi kusurlarını bulsun. Ne o ses, ne öyle vır vır, ne o öyle anlamsız salakca saçma sözler, hiç birşey anlaşılmadan söylediği şarkımıdır başka birşey midir onuda anlamış değilim. (?) Önce kendilerine baksınlar. Ben adam sanıp bakmıştım onun koyduğu videodan sonra profiline. (:
Benim bir hastalığım var. Her gördüğümü adam zannediyorum.
(05-17-2010 02:07 PM)Wildness Yazılan: [ -> ]bence insanların görüntüleriyle davranışlarıyla dalga geçmek çok itici bir durum onları söyleyen şahıs için
böyle dalga geçen insanları hiç sevmiyorum
Hey allahım ya . İşi gücü yok kenan abimle uğraşıyorlar . Kendi tipler,ide malum

(05-17-2010 02:53 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ] (05-17-2010 02:35 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Takma böyle insanları Kenan.Beyinleri daha gelişememiş 
Keşke olsada gelişmemiş olsa.
Hiç dikkate alınmamaktan iyidir o seni dikkate almış seni önemli bir kişilik olarak görmüş ki fotolarına bakmış. (: Sen boşver uğraşma öyle kişiliksizlerle. İnsan önce kendi kusurlarını bulsun. Ne o ses, ne öyle vır vır, ne o öyle anlamsız salakca saçma sözler, hiç birşey anlaşılmadan söylediği şarkımıdır başka birşey midir onuda anlamış değilim. (?) Önce kendilerine baksınlar. Ben adam sanıp bakmıştım onun koyduğu videodan sonra profiline. (:
bu söz beni benden aldı ..