Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eset nod 32 4 yardım lütfen ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar devre dışı bırakıyorum otomotik olarak kendini açıyor ve sürekli 1 şeyleri karantina altına alıyor ..
Yardım ederseniz sevinirim. Warrock u da alıyor Angry
eseti silip tekrar yüklevictory.gif
Nod32 yi sil . Başka bi antivirüs yükle Smile
Silemiyorum ki . Silsem 1 daha yüklemem Wink
nasıl silemiyorsun?Ss.gifSs.gif
Bir uninstaller programı indir onunan sil

TaTy

Sen hardvirus yemissin.butun exe dosyalarina bulasir.durmadan karantinaya alir.baska programlar denesende onlarda ayni uyariyi verir.hatta c ye format atsanda d den tekrar bulasir.tek cozumu butun bilgiler dahil (mp3.resim.program.oyun.belge) c ye d ye ve kactane hdd varsa hepsine ayni anda format atmaktir.sakin bilgileri cd ye flash bellege yedeklemeye kalkma . Yoksa yine takarsan yine bulasir. Acı ama gercek basımdan 2 defa gecti.
evet virus yemissin black'in dedigi gibi. bir an once detayli bir arastirma yap eger eset not32 yi lisansli kullaniyorsan baska bir virus programi yuklemene gerek yok en iyilerindendir bilgisayarinida kasmaz .. oyununa girerkende devre disi birak yoksa her seferinde warrock.exe karantinaya aliyor hackshild tan ters bir durum yemeyesin
sen baştan format at daha sonra kaspersky kur yedeklerin nerdeyse orayı tarak müzik ve resimlerine bişey olmaz ama .exe dosyaların gider büyük bir ihtimal
(05-17-2010 01:06 PM)PorquéL Yazılan: [ -> ]Silemiyorum ki . Silsem 1 daha yüklemem Wink

başlat-çalıştır-msconfig-başlangıç ordan virüs programını devredışı bırak PC yi yeniden başlat kaldırmayı tekrar dene
Saolun beyler pc yi formatladım .. Düzelicek sanırım
(05-17-2010 02:36 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ]sen baştan format at daha sonra kaspersky kur yedeklerin nerdeyse orayı tarak müzik ve resimlerine bişey olmaz ama .exe dosyaların gider büyük bir ihtimal
(05-17-2010 01:06 PM)PorquéL Yazılan: [ -> ]Silemiyorum ki . Silsem 1 daha yüklemem Wink

başlat-çalıştır-msconfig-başlangıç ordan virüs programını devredışı bırak PC yi yeniden başlat kaldırmayı tekrar dene

neden en ufacik bir problemde hemen format isin icine girer bunu hic anlamadim format atmak marifet degil ki onemli olan bilgisari kurtarmak ben virus yedigim halde bilg. sadece guvenlik kipinde calisiyordu ve internetimde yoktu girmiyordu otomatik olarak yedigimde viruste roolkit ve worm Smile ne yaptim ettim bilgisayari kurtardim su anda 2 yil oldu hic format atmadim isin pratigine yonlendirmeyin kisileri bilgisi olan varsa yardimci olur format at demesi kolay...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler