Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock & Virüs?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Ben 2.5 Yıldır Warrock Oynuyorum Yazın Tekrar Başlamayıda Düşünüyorum. Yav Ben Ne Zaman Warrocku Yüklesem PC Kafayı Yiyor 1000 Tane Virüs Buluyor. Ozamanlarda Kaspersky, Avast Falan Kullanıyordum Yine Buluyordu. Şimdi Tekrar NOD32 Kullanıyorum.

Warrocktr Eventinden Aldığım Warrock CD'si Duruyor.
Acaba G1 Sitesindemi Virüs Var İndiriyorum Oyunuyorum 2-3 Hafta Sonra Pc Çökecek Gibi Oluyor. Acayip Yavaşlıyor Ama Normalde PC Roket Gibi Big Grin Bunun Olmaması İçin Napmam Lazım Warrocku İndirmeye Korkar Oldum Ss.gif

Cd'den Yüklesem Sorun Geçermi Lütfen Yardımcı Olun Her gün Rüyamda Marien'i Görür Oldum Bu Hasret Bitsin Artık :F:F

Yardımcı Olacaklara Teşekkürler..
CD ' den denemedinse dene ..

Bende Runes Of Magic CD ' si var orada Warrock Bonus olarak ..

Ve Virüs programı kullanmıyorum Gereksiz Rasgele programlar kullanmazsan virüs programınada gerek yok zaten.
Ne Gibi Gereksiz Programlar Big Grin
CD sinden yüklersen çok yüksek MB li bi uptade alır . Buda kotana zarar verebilir .
Kotasız İnternet.

Ama napmam alzım cevap ne Sad
Cd'den dene.Olmazsa yine konuşuruz.
cd den denesende fark eden bişe olmıcaktır çünkü her hafta güncelleştirme yapcak ee yine virüs bulucak nod 32 zaten asıl güncelleme yaparken virüs buluyo ama ben microsoft security essential kullanıyorum çok sade ve sağlam bi virüs programı micrisoftun kendisinin çok beğeniyorum warrockta virüs bulmuyo ama başka bişeyde hemen yakalıyo not : sadece orjinal windows varsa dediğimi kurun yoksa doğrulamadan geçemezsiniz Smile
Referans Adresler