Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hayirli olsun bicak kodlariniz.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selam arkdaslar aslinda konu acmak istemezdim reklam olsun diye ozurdilerim ama bugun 1600. g1 harcadim charimi satma serefine 6 kod geldi hepside bicak neyse bastik gene kufru bende var 200 gunluk bicak forumda boyle bicak kodlari dagitiyorlar ama cogu kisi aldigi kod icin tesekkur bile etmiyor ustelik aramiza yeni gelen uyeler daha ilk mesaji bedava bicak kodu verebilcek olan varmi diye mesaj cekiyorlar kim bilir dahada ugramaz buralara Smile misafirler gozume cok carpiyor ve su anda ben bu mesaji yazarken 6 misafir kod bolumunde hazircilar kod ariyorlar neden o hazira konan kisi alsin ki ( CAKALLAR ) hepsini.
uzun lafin kisasi 3 kez gozume carpti ozel mesajla atilsa daha iyi olur diye bende oyle yaptim ve bundan sonra boyle yapilsa daha iyi olur diye dusunuyorum. hem sahibi ozelden tesekkur eder. neyse uzun llafin kisasi bicak kodunu alanlara hayirli ugurlu olsun.

not; bundan sonra gozlerimi kapatacam en alttaki aktif uyelerin arasindan rasgele kime gelirse onu tiklicam Smile Big Grin
bana gelmez Big Grin Big Grin impossible
Bana gelmiş. Smile Teşekkürler..
bana gelmemişBig GrinSadSadBig Grin
Bana gelmemiş teşekkürler Big Grin
Bana gelmiş . Teşekkür ederim kardeşim . Benim bıçağım vardı 150 günlük . Clanda bıçağı olmayan bir arkadaşa vereceğim . Onun adına da teşekkür ederim Smile
Ya bana bi bıçak gelmedi biri versin artık Smile
Sağ olda tam m7 aldığımda yaparsınız bunları Smile
zamanla arkaslar herkese gelir elber benim gibi yaparlarsa eger bir dahakine sizlerin arasindan sececegim boylesi daha iyi
bittimi codeler Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler