05-17-2010, 08:33 AM
Sayfalar: 1 2
05-17-2010, 09:19 AM
(05-17-2010 08:33 AM)http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/5...de-gerilim Yazılan: [ -> ]STAT DIŞINDA OLAYLAR
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu kaybettiği maçın ardından stat dışında da olaylar çıktı.
Maçın bitimiyle birlikte bazı sarı-lacivertli taraftarlar stat dışında olay çıkarırken, güvenlik güçlerinin müdahalesine karşın yaşanan gerginlik daha da büyüdü.
Olaylara müdahale etmek isteyen güvenlik güçlerine taş ve benzeri yabancı maddelerle saldıran taraftarlara, polis ise tazyikli su sıkarak müdahalede etti.
Yaşanan olaylarda çok sayıda taraftarın da yaralandığı görülürken, ambulans istenmesine rağmen kavganın devam etmesi nedeniyle yarılılara müdahale edilemedi.
Bu arada, bazı taraftarların stat otoparkını da taşladıkları gözlenirken, güvenlik görevlilerinin yatıştırmaya çalıştığı olaylar devam ediyor.
Bazı fenerbahçeli arkadaşlarımızın yapmış oldu bu davranışla TERÖRİSTlerden farkı kalmadı (Tüm Fenerliler Değil Olay Çıkaranlar)...

Tamam bizde kaçırdık şampiyonluğu ama böyle bişey yapmadık yapmayızda...
Amacım tartışma çıkarmak değildir yorumum bu.
Bursasporu tebrik ediyorum bir beşiktaşlı olarak.Yenilsekte bir anadolu takımı sampiyon oldu bu beni daha fazla mutlu etti...
05-17-2010, 11:44 AM
(05-17-2010 12:31 AM)black Yazılan: [ -> ]Ben hiç bu kadar sevinmemiştim.Anadolu takımı Bursaspor şampiyon oldu.Diğer takımlara örnek olur umarım.Bjk liyim ama yenilgiyi hiç bu kadar istememiştim.İyiki yenildik , iyiki Trabzon iyi oynadı , iyiki Sağlam bursanın başındaydı.Aynen ben Galatasaraylıyım Galatasaray şampiyon olduğunda bu kadar sevinmemiştim

05-17-2010, 01:12 PM
Bursa'nın şampiyon olmasını istiyordum . Hakettiler , Aldılar . Tebrikler Bursaspor 

05-17-2010, 01:30 PM
Bursasporun hakkıydı kesinlikle bu sene ve aldılar gerçekten çok sevindim . Canım memleketim benim 
He birde SAMET ABİ sekiztaş diyorsunda manchester united' da size 6 tane attı
Feneride tebrik ediyorum genede olmayınca olmadı işte :/

He birde SAMET ABİ sekiztaş diyorsunda manchester united' da size 6 tane attı

SametKARA
05-17-2010, 01:32 PM
(05-17-2010 01:30 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Bursasporun hakkıydı kesinlikle bu sene ve aldılar gerçekten çok sevindim . Canım memleketim benim
He birde SAMET ABİ sekiztaş diyorsunda manchester united' da size 6 tane attı![]()
Bizim Maçımız 6-2 Bitti Ama
Sizin Gibi 8-0 'lık TARİHİ HEZİMET SONUCU YAŞAMADIK..
06-06-2010, 02:47 PM
(05-17-2010 03:26 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ](05-17-2010 02:34 AM)bykusshow Yazılan: [ -> ]Kendi boyutlarımı kendim belirlerim ben sen herkese bu yondekı uslubuna dıkkat et kimseyi uyarmana gerek yok vede uyarı yapacak kişi sen değilsin ben değil burda herkez istediğini yazar kimseye birşey dokundurmadan varsa suç yada aykırı yapılan bişey yöneticiler gerekeni yapar..Bir önceki konudada aynı yorumlardasın uyarma yapma kimseye hele bana hiç yapamazsın..
Ne demek şimdi bu doğruyu söylemek mi suç? Kimseyi uyarmak gibi bir olay yok ortada, yok burası benim çiftliğim ben hegomanyamı kurdum ve hükmümü sürerim diyorsan o da senin bileceğin iş, yanlız şunu asla unutmaki "kral çıplak"
Bu sözlerimden de nem kaptıysanız o zaman kendinize iyi bakın kimseye bir şey söylemedende durabilirim, hatta foruma girmesemde olur. Bak istersen direk banlayabilirsin o da sınırlarıyın içerisinde sanırım.
SEVGİLERLE...
Dostum maç spor ile ilgili bir konu açıyorsan bütün gelen yorumlara göğüs gereceksin ben fenerbahce ıcın ıstedıgımı soylerım yıne dedıklerımın arkasındayım bir konuda orda cocugun bırı dalga gecmıs onu uyarmıssın tartışma olmasın diye kapadım yeni konu acmıssın ondada ben dalga gectim sen direk üstüne alındın bana çelişkili konuşmayacaksın bende foruma girmesem olur ben bu konuya bakmadım bile sonradan yorum yapmana bile gerek yoktu artık beni hiç ilgilendirmeyen bir konu...
Sayfalar: 1 2