Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ottolazzz videosu cikti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Başlığı düzenlesen iyi olur.
(05-21-2010 11:23 PM)black Yazılan: [ -> ]Başlığı düzenlesen iyi olur.

basligi neden degistireyim ki hepimiz az cok ingilizce bilen kisilerin EXPOSED yakandi demek yani bu adamlar bir sekilde illigal is yaptiklarini soyluyorlar ben otto hack demedim ki
ottolazzz icin ben youtube kanallarina mesaj attim ama yayinlamadilar islerine gelmedigi icin

ottolazzz bana dua ette ben farkettim bunu yoksa adamlarin uzun sure senle ugrasirlardi sitelerine bir goz at istersen

powerlevelers.net
arkadaşım ben illagal hiç bişi yapmadım anlamıyom neden banlancakmışım power lwl dediğin ne onu bine bılmem swap gbi bişi mi diyon yenin olsun hiçbişi anlamadım bu işden ben
(05-21-2010 11:35 PM)ottolazzz Yazılan: [ -> ]arkadaşım ben illagal hiç bişi yapmadım anlamıyom neden banlancakmışım power lwl dediğin ne onu bine bılmem swap gbi bişi mi diyon yenin olsun hiçbişi anlamadım bu işden ben

yahu anliyorum seni sen birak simdi forumu birader ingilizce bilen birisi varsa bunlarla iltibata gec yoksaki daha cok videonu yaparlar

adamlar seni swap hack yaptigini saniyorlar KDR yuksek ya 1700 e 102 yapmissin ondan suphelenmis olabilirler

forumdaki iyi ingilizce bilenler varya yardimci olun arkadasa
anladım tmm saolasın
Arkadaşlar inanmayın o gevurlar tr serverında olmadığı için oharada iyi kd kasıldığını bilmiyorlar eğer bana inanmıyorsanız birgün ohara ya gidin o oharada...Yanlış anlaşılmadan ibaret.
oharanın kralı ottolar tabiki çekemeyenler hack dio sürekli ottolaza oyunda neler dedklerini duysanız gülmekten koparsınız Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler