Buradan Turgay ve Bestblack ardaslarımıza HOLY WARRİORS clanı olarak seslenıyoruz. Malumunuz WarrockTr’ de clan bolumlerı olusturuldu hepımıze hayırlı olsun ama bu clan bolumlerı hakkında clanca rahatsızlıgımız var…Bu rahatsızlık clan bolumundekı clanların bulundukları yerler…Bulundukları yerler derken clanların bulundukları yer, kımı clanın ustte kımı clanın alt tarafta olması bu sırayı neye gore belırlıyosunuz anlamıs değiliz …
1) Alfabetik sıraya göremi? (hayır değil o zaman bbd clanı bızım ustumuzde bulunurdu)
2) Kayıt olma sırasına goremı ? ( o zaman ang clanı bızım ustumuzde yer almazdı ) Bilakis bu kayıt olma sırasına gore duzenleme WarrockTürk forumunda yapılıyor olmaktadır ( warrock yararına calısan oyunun gelısmesını amaclayan forumların adının verılmesı WarrockTr forumunda yasak değildir (turgay emek) bu yontemın dıger forumlarda kullanılmasının sebebı bu tur olaylar hakkında rahatsızlık bıldırılmesıdır ve bu yontem en adıl YÖNTEMDİR…
Şimdi size soruyorum sız neye gore sıralama yapıyorsunuz merak edıyoruz ? Bu durum HOLY WARRİORS clanı olarak forumda pek fazla önemimizin olmadıgını hissettiriyor en kısa zamanda bu durumun duzeltılmesını ARZ EDERİZ…
HOLY WARRİORS
Sıralama clan bölümlerinin açılma isteklerine göre yapılıyor sanırım.
Yani;
Siz atıyorum BBD'den önce başvuru yapsaydınız onların üstünde olurdunuz.
Sıralama durumu söyle teamspeak 3 sistemine göre alfabetik otomatik sıralama yok clan bölümlerini biz hangi sıra ile açarsak öyle kalıyor fakat ts nin amacı zaten konuşmak haberleşmek ha 2 üsttesiniz ha değilsiniz ne farkedicek bunu merak ediyorum..Öbür ts2 serverindeki clanlar olduğu gibi (güncel olanlar) geçiriliyor sırası böyle denk gelmiş..
(01-17-2010 11:59 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sıralama clan bölümlerinin açılma isteklerine göre yapılıyor sanırım.
Yani;
O zaman bizim clanın(ANG) Holy'nin altında olması lazımdı.
(01-17-2010 12:02 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Sıralama durumu söyle teamspeak 3 sistemine göre alfabetik otomatik sıralama yok clan bölümlerini biz hangi sıra ile açarsak öyle kalıyor fakat ts nin amacı zaten konuşmak haberleşmek ha 2 üsttesiniz ha değilsiniz ne farkedicek bunu merak ediyorum..Öbür ts2 serverindeki clanlar olduğu gibi (güncel olanlar) geçiriliyor sırası böyle denk gelmiş..
kardesım anlamadın herhal ne teamspeak ı ne dıyorsun anlamıyorum bızım sorunumuz sıtedekı clan bolumlerı hakkında...
(01-17-2010 12:03 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ] (01-17-2010 11:59 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sıralama clan bölümlerinin açılma isteklerine göre yapılıyor sanırım.
Yani;
O zaman bizim clanın(ANG) Holy'nin altında olması lazımdı.
bır tek sen benı anladın kardesım

Açıkcası bu tür konuların açılacağını tahmin etmiştim vede gayet doğal karşılıyorum. Öncelikle herşeyi geçtim, bir gerçek varki birileri yukarda birileri aşağıda olacaktır. Bu kaçınılmaz bir gerçektir. Taktir edersinizki herkezi en üstte alma gibi şanşımız yok. Sıralama için daha çok WTR TS'sinde vede WTR sitesinde olan geçmişi göze almaya çalışıyoruz. WUS Clanının TS vede Clan Bölümünde en üstte olmasına itiraz edecek birinin olacağını zannetmiyorum açıkcası

[IWT] Clanı yöneticileri hem bizim sitemizde yönetici hemde eskiden beri sitemizde aktif olan üyeleri vardır. [ANG] Clanı TS2'de de WUS'un altındaydı. Bunun sebebi TS2'yi devamlı olarak kullanmalarıdır. Kaldıki Harun abi'de hem TS2'de hem TS3'de Server Admindir. 4. sıraya sizi koyduk. Sitede belli oranda bir aktifliğiniz var vede TeamSpeak Sunucularımızı kullanıyorsunuz. Sizin altınızda [VIP] Clanı var. Onlar Warrock'ın köklü clanlarından bir tanesi lakin şuana kadar sitemizde aktif çok fazla üyeleri olmadığından 5. sıradalar. [BBD] Clanıda aslında köken olarak eskiye dayanır =) Epey bir şekil değiştirsede. Onlar TeamSpeak sistemimizi kullanıyorlar vede sitede biraz aktif oldukları için 6. sıradalar. [WLC] Clanı ise TeamSpeak Serverımızda aktif olmasına karşın sitemizde çok aktif olamadıklarından şuanlık 7. sırada bulunuyorlar.
Zaten kısa süre içinde Clan Bölümüne daha çok kayıt gelecektir vede Clan sayısını 20 gibi bir ordanda sabitlemek istiyoruz. Şuan bize gelen yaklasık 4-5 Clan Bölümü başvurusunu reddettik. Bunların sebebi daha tam olarak kurulmamış olmalarıdır. Bir Clan'ın yukarlarda bulunmasını sağlayan en büyük etkenler, Sitede aktif olmak, TeamSpeak'de aktif olmak. Eğerki bunların içinde yöneticilikleri varsa bir adım daha ileriye gidebilirler.
Açıkcası WarrockTürk'deki sistem biraz daha farklı. Onlar önce OPS'de vede genelde başarılı clanları bir sıraya soktuktan sonra gelen başvuruları sırasıyla diziyorlardı. Fakat biz Clanın başarısını o kadar çok göz önünde bulundurmayacağız.
WTR ekibi olarak açtığın konu üzerinde konuşuyoruz.