Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ufuq414 Charı neden lewel düşürüldü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayın admin neden benim charımın leweli düşürüldü.Bu konu ile ilgi neye dayanarak yapılgının resmi kanıtını görmek istiyorum.Konuyla acil ilgilenirseniz sevinirim..... 33 Lewelden Charım 1 lewele düştü.Kullanıcı adı= closder414
Bu konuyu buraya açman Fayda eder mi Sence ??
burayı yetkili forum sandı galba
Buraya yazmıycaksın Big GrinBig Grin

oyunun kendi sitesineden ticket atıcaksın Smile
(05-16-2010 09:16 PM)cLosdeR Yazılan: [ -> ]Sayın admin neden benim charımın leweli düşürüldü.Bu konu ile ilgi neye dayanarak yapılgının resmi kanıtını görmek istiyorum.Konuyla acil ilgilenirseniz sevinirim..... 33 Lewelden Charım 1 lewele düştü.Kullanıcı adı= closder414

Öncelikle forumdan 'Ticket örnekleri' kısmına bakın lütfen, Gamersfirst'e müraacat edin ve gelen cevabı bizlerle paylaşın lütfen.

Daha önce yaşanmış örneklere baktığımızda; Bilerek ve isteyerek 'opk ve seri exp' odalarına dahil olarak haksız level ve dinar kasanların " 1 levele düşürüldüğü veya süresiz banlandığını" görmekteyiz.

Eğer ki Account paylaşımı yaptıysanız, sizin bilginiz olmadan 'opk ve seri exp' odalarına girildiği için de bu durumla karşılaşmış olabilirsiniz.

Ne olursa olsun, account paylaşımı yapan oyuncular, yapmış oldukları bu eylemin sorumluluğunu da üstlenmiş olacaklardır.

Saygılarımla.

TaTy

OPK odalarında dolaşmayacaktın.AFK bırakıp seri exp kasmayacaktın.
Referans Adresler